Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

U medjuvremenu, kako da dodjem do broja telefona Tome iz krusevca?

Evo ovako - 063/800-25-25

edit: AKG --> Berar studio, ali mi se čini da sam negde video još povoljnije. :buehehe:

• 3 years later...
Napisano

za tu lovu pevaju jako ozbiljno sa DAC-om.

prijatno sam iznenađen.

male / staje sve u torbu od MacBooka zajedno sa njim.

udobne / uši ne odpadaju kao od AKG / bolje se čuje bass od AKG 271

jače se čuju od AKG 701 za nijansu (volume na manje sa njima) / zvuk je skoro pa isti - nijanse su u pitanju. (i sad neusvirane)

ma ne ... bass je kod M50x neuporedivo naglašeniji - ali mi ne zvuči neprirodno. visoki i srednji su isti kao kod 701

verovatno bi mogla debata da se napravi koje su bolje...u stvari drugačije su / nema gorih.  ne odričem se ni jednih. 

a mekše su na ušima / udobnije.  manje za nošenje-savitljive - bolje se spakuju/ nije glomazno...

p.s.

obvious by now M50x  have the ability to cure all illnesses. fuck the speakers   :buehehe:

Napisano

kako ti se cini kvalitet izrade u odnosu na AKG? Ne mislim na zvuk, to si vec opisao, vec na materijal i to...

Napisano

Sjajno brate.

Nemam zamerke. 

Tu su negde kao AKG po dizajnu. Mislim da je cak kvalitet plastike bolji od AKG. Doduse ja imam Austrijske AKG - nemam pojma Kineska

izrada nasta im lici.

Jastucici su savrseni. meksi od AKG .  ne osecam pritisak na usima. a ni ne znojim se kao od AKG.  ocena 10 za udobnost

kablova ima komada 3  jedan je 1,5 m druga dva su od 3 metra.  AKG ti da jedan a za ostale se snadji.

Torbica se dobija od skaja za slusalice. 

jedino spiralni kabl ima neprijatan miris.  ostalo nema nikakav.    eto u tanchine.   cak sam mirisao sluske  :buehehe:

Napisano

sluske ubijaju kako su dobre. 

znaci cujem detalje koji se ne cuju ni na AKG. drugacije se cuje. sve.

separacija je drugacija od svabova.  prostor . precizno... precizno... ma Japanci ...hahaha

mogu misliti kako svira 

AT ATH-M70x   :wild: 

Napisano

mogu misliti kako svira 

AT ATH-M70x   :wild: 

LOL

Pros: solid build, storage case, neutral analytical sound, removable cables

Cons: complete departure from M50x, lack of bass

http://www.head-fi.org/products/audio-technica-ath-m70x-professional-monitor-headphones/reviews/12603

p.s.

gledao sam u WIN-u  M70  - imaju braon boju - tako jebacko dobro izgledaju. i pakovanje je high-end - torbica.

M50x imaju i belu apotekarsku boju sem crne.

ali ako je bass gori  od M50x  .... ndaa ....

gledam M50x reviews.... stvarno ima na hiljade i hiljade ocena 5 i na Amazonu  i na Head-Fi - plus se meni dopada kako svira ... i to je to. 

Napisano

ma ovaj ga pretera gore....previse odokativno.  nadjoh tacna merenja na netu. i nije mi jasno zasto M70x kosta duplo vise od M50x  :connie_nutzo:

uporedo.png

i kad se stavi pored grafik i AKG 701  bude sve jasno zasto je BASS (i ne samo on ) tako dobar na M50x  :hmmm:

akg701.pngbokte... ne haluciniram  :buehehe:

grafikon od AKG 271 (mojih prvih sluski)  necu ni da postavljam... mnogo je jadan u odnosu na sva tri  :wavecry:

Napisano

Imao sam na ušesima M40x i M50x (ove druge sa nekim FiiO ampom), svira to za sve pare.

Voleo bih da čujem ATH-MSR7, te su mi zanimljive i prelepe :)

Napisano

maxresdefault.jpg

ne kajem se uopšte. ovo i FIIO kao dupe na nošu   :buehehe:

Kupio sam nošu ( ti me "nagovori"),sad trebam dupe. Dilemim se izmedju tvojih M50X i Beyerdynamic DT 990. 

Napisano

Kupio sam nošu ( ti me "nagovori"),sad trebam dupe. Dilemim se izmedju tvojih M50X i Beyerdynamic DT 990. 

uporedo.png

gledaj grafik....  koliko bolji ima odziv M50x  od 15-50hz (dodiruje fucking +6db) ..o visokim da ne govorim koji pad imaju oistali na grafiku. ali ne samo u odnosu na Beyerdynamic ... nego na sve... gledah jedno 10 top modela slusalica...

cak i  ATH-MSR7  nema takav odziv...  jebali su kevu sa ovim modelom. :buehehe:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...