Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

da - to je 6L6 (nick sa big diya ) dobio od Nelsona na BAF-u4 kom SS i 2 kom 2SJ109 , i onda mu je na komadu papira nacrtao osnovu prepravke Aleph J za SS izlaze , i ta postovana sema je ona koju je 6L6 i postovao u svojoj temiZhou-ovo pribiranje 2SJ74 onda i moze da se tumaci bas tako , da 74-ke pripadaju uz SS izlaze .....

Napisano

ako ce te se organizujete , organizujte segarant nije Ggggg jedini kome je Zhou poslao taj e-maildakle - brza brzina , direktan kontakt i narudzba ako odgovaraju uslovipazi - moze F5 da se pravi i sa J309 i J271 (koje je relativno lako kupiti), bez gubitka u performansama , samo treba znati

Napisano

ne vracam lopticu nego sticajem okolnosti ja nemam Zhou-ov e-mailmogu samo da ga pitam na PP na big Diya , a znam da je sa odgovorima tamo jos sporiji nego na e-mailneka mi Ggggggg prosledi njegov e-mail pa cu ga pitati direkT za preliminarne cene i eventualnu nabavljivost malih Toshibaza koji si quantity ti licno zainteresovan ?moze i na PP ako ti je neugodno ovde :rofl:

Napisano

nije mi neugodno, šo bi bilo.stvar je od interesa KOJE 74ke ima i koji kur cedi suvu drenovinu iz 00.ako ima sk "u svim bojama i veličinama" a odnekude vire sj, u čemu je onda trik.ništa više. količina sj uglavnom zavisi od kinte na raspolaganju za bezec, jer dok se ovde nakupi kinta prođe eon.

Napisano

poslat e-mail Zhou-u , trazeci sva sitna crevca , ukljucujuci i preliminarne cene

Napisano

Мени треба :2SK1530 - 6 ком2SJ201 - 6 ком

da nije smesno, bilo bi tuzno..@ svima koji su zainteresovani za dalji GBDa napomenem da nemam blagu nameru da nastavljam GB i da sam na obostranu korist - i forumasa i Zhou-a objavio PP koji mi je poslao, a tice se ponude onoga sto mu je od tranzistora na raspolaganju. Ko voli nek` izvoli. Uzecu sebi za pravo da ucetvujem jedino u svojstvu kupca cekaca :oke:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...