Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

A to kokarda!? Ništa, ništa Mirko! De se naviri ide l' 'ko! :Viannen_loungelizard:

a ide , kako ne ide !ide moj brat , Madzaron Steinika ..... :sarcastic_hand:
  • Odgovora 109
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

a ide , kako ne ide !ide moj brat , Madzaron Steinika ..... :sarcastic_hand:

Prijavit ću te modfatheru zbog raspirivanja nacionalizma, mada UnaČelu, tko zna kako bi reagirao... :serbvidkakisicl0:
Napisano

sve bi nas skuvao u kafi..crnoj, turskoj :Viannen_loungelizard:

:respect::buehehe: E kad ga odvališ, onda je za pamćenje! :buehehe::drinks:
Napisano

:so_happy: na tu foru se valjda i ozenih

:scratch_head: Pozvao si ju na kavu? :crazyrocker:Kako mi se čini, ničija zemlja će se dramatično proširiti... :lol:
Napisano

Epilog:Bio na godišnjem koncertu baletske škole i ćera ode kod bake i dede na spavanje a žena i ja na večeru. Smirili smo (osim ribe) i buteljku vina. Žena se kune da je popila dve čaše i da ja treba da vozim do kuće s Palića, međutim, zakleo bih se da je cedila samo jednu čašu svo vreme a da je moja stalno bila puna... Nelalo mi sad ne ide prtljanje sa vađenjem karice iz aparata... mislim, što se slika tiče...lkebiga majo sam popho...

Napisano

Semenkari su za varning a kokarde nisu?! :scratch_head:

:scratch_head: Mislim da ne u Srbiji! :buehehe: Ovdje se odnosilo na točno određenog čovjeka, a ne na naciju općenito. Budući da je dotični prisutan, te se mogao braniti, a uz to i nije zamjerio mislim da je zbog toga i sam sebi progledao kroz prste. :)Da mislim da je to tako ne bih bio ovdje. Iako shvačam da se naše interne spike ne bi trebale ovako javno manifestirati. :hi:
Napisano

Semenkari su za varning a kokarde nisu?! :scratch_head:

a bre, nemas licencu za vredjanje po nacionalnoj osnovi! nju dobijaju samo najuspesniji bimismeni..nadam se da ti to nije krivo? :sarcastic_hand:
Napisano

---http://www.diyaudio.rs/topic/3985-u-zenovanju/page__view__findpost__p__83879Sve je rečeno...

Napisano

**** razgovor izmedju Mirka i Slavka - "mirko pazi metak ..... " je fazon star kao biblija i sprdacina je na racun partizana i cetnika i nase bremeniite proslosti1. ko to uporeduje sa semenkarima - ne razume ****2. ko je to shvatio na svoj racun , ne razume **** , i zove se Zero :sarcastic_hand:

Napisano

Nazvati nekog semenkarom je isto kao paprikarom, carapanom, civijasom, lalom,...Kokarde su malo malignije ali nam izgleda pamcenje kratko pa su se jame i kame zaboravile. Uzgred u fazonu "pazi metak" ne pominje se kokarda.

Napisano

**** razgovor izmedju Mirka i Slavka - "mirko pazi metak ..... " je fazon star kao biblija i sprdacina je na racun partizana i cetnika i nase bremeniite proslosti1. ko to uporeduje sa semenkarima - ne razume ****2. ko je to shvatio na svoj racun , ne razume **** , i zove se Zero :sarcastic_hand:

i sam sebi progledao kroz prste. :)

Ne kontam! :crazyrocker: Što je ****? :buehehe:Uz to, nije metak! Šuriken! ;)
Napisano

A jel imate vi neke dokaze da je do susreta uopste doslo....prazne price.....recimo neke slike :policajac4::drinks:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...