Ја sam sam Napisano Jun 7, 2011 #24 Napisano Jun 7, 2011 Nije. Smanjite radoznalost Ма где да смањимо кад стаје на четри терацо плочице
Zen Mod Napisano Jun 7, 2011 #26 Napisano Jun 7, 2011 Ми не знамо. Јотовање? Nije. Smanjite radoznalost
Andrija Napisano Jun 8, 2011 #27 Napisano Jun 8, 2011 Da pitam i ja nešto kao laik: pretpostavljam da upotrebu bakarnih kalemova za "CLC filtraciju napona" retko viđamo na komercijalnim uređajima poznatih hiend firmi zbog troškova, velike mase itd., itd. Bobane i ostali, da li ima sličnih izvedbi na pojačalima nekih svetski poznatih proizvođača koji se danas šepure po sajmovima i audio časopisima?BTW, kutija, a naročito hladnjaci me blago podsećaju na neke stare modele Mark Levinson iz vremena kada je Mark radio u firmi. Jedino što su oni svi redom imali ručke na prednjoj ploči.
zbotic Napisano Jun 8, 2011 #28 Napisano Jun 8, 2011 Ima ima. Samo skupo.:blink:http://www.stereophile.com/content/musical-fidelity-titan-power-amplifier-page-2:clap:
Andrija Napisano Jun 8, 2011 #29 Napisano Jun 8, 2011 Ima ima. Samo skupo.:blink:http://www.stereophile.com/content/musical-fidelity-titan-power-amplifier-page-2:clap:Nečem sličnom sam se nadao. Tim pre još veće čestitke Bobanu
Ја sam sam Napisano Jun 8, 2011 #30 Napisano Jun 8, 2011 Мислим да овај Алеф заслужује да буде постављен у галерији на Пасс сајту!
milovan1963 Napisano Jun 8, 2011 #31 Napisano Jun 8, 2011 Везани су између два кондзатора у напајању.Hvala, tvoj odgovor lakse pratim nego Zen-ov, u svakom slucaju polako ucimo...
Fukushima Napisano Jun 8, 2011 #32 Napisano Jun 8, 2011 Nesic i ovakvom izradom mozes da postidis i Nelsona. Perverzno!
Ја sam sam Napisano Jun 8, 2011 #33 Napisano Jun 8, 2011 Hvala, tvoj odgovor lakse pratim nego Zen-ov, u svakom slucaju polako ucimo... Нема на чему, само сам прогрешио у писању, треба да пише: Везани су између два кондезатора у напајању
Nesic Napisano Jun 8, 2011 Autor #34 Napisano Jun 8, 2011 Ajmo par reči o zvuku uređaja iz teme, dakle Aleph 3, u saradnji sa jednim, po meni, još boljim uređajem, preampu sa 12B4A lampadinama. Slusaj, iskreno, kod tebe je bukvalno zvuk u pojedinim trenucima bio holografski oivicen. To odavno nisam cuo. Obicno gde ima detalja, analiticnosti, tu je odredjena sirovost i napadnost. Kod ovog Alepha i preampa to ocigledno nije slucaj...
Andrija Napisano Jun 9, 2011 #35 Napisano Jun 9, 2011 Ajmo par reči o zvuku uređaja iz teme, dakle Aleph 3, u saradnji sa jednim, po meni, još boljim uređajem, preampu sa 12B4A lampadinama. Slusaj, iskreno, kod tebe je bukvalno zvuk u pojedinim trenucima bio holografski oivicen. To odavno nisam cuo. Obicno gde ima detalja, analiticnosti, tu je odredjena sirovost i napadnost. Kod ovog Alepha i preampa to ocigledno nije slucaj... Sjajno zvuči ovako na neviđeno. A koji su zvučnici?
grau. Napisano Jun 9, 2011 #36 Napisano Jun 9, 2011 Нема на чему, само сам прогрешио у писању, треба да пише: Везани су између два кондезатора у напајањуako se malo koncentrises, mozda uspes iz treceg puta.
Nesic Napisano Jun 9, 2011 Autor #37 Napisano Jun 9, 2011 Sjajno zvuči ovako na neviđeno. A koji su zvučnici? http://www.gamutaudio.com/en-GB/Products/Speakers/Phi-Series/The-Phi3.aspx
Zare Napisano Jun 14, 2011 #38 Napisano Jun 14, 2011 Ovo nije za one sa slabijim srcem Svaka cast A ni za one sa slabom kicmom :) .
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah