scope Napisano April 3, 2011 #67 Napisano April 3, 2011 nisu za amp ? Nisu za svaki amp. Mislim da i amp mora biti u rangu.
Mikorist Napisano April 3, 2011 Autor #68 Napisano April 3, 2011 pazi od ovog karakteristike:ESR 500mÙ -40°C to +85°C 5 Farada http://www.nec-tokin.com/english/product/supercapacitor/application02.html ali kosta 1200$ komad
dvv Napisano April 3, 2011 #70 Napisano April 3, 2011 da nije malo 4.700 uF ? ja imam 66.000 uF na zvucnoj PCI kartici u racunaru, a u istom kucistu na ATX napajanju od 800W oko 1 Farad kad se sve sabere zajedno razmisljam da kupim par monster CAP-ova za sledeci Babelfish : ovaj je od 5 farada /25V ovakve dve "limenke" kostaju kao necije celo pojacalo ali ne marim Kako kome. 4.700 uF je dovoljno za preko 4 A struje, a ja koristim oko 300 mA u redovnom režimu rada. Po meni, to je bezbedonosna granica od (4:0,35) 11,4:1. Sem toga, iza tih elektrolita stoji Shunt regulator.Kome nije dosta, biće i Dual Mono verzija, isto ali puta dva, posebno za svaki kanal. Što se tiče zvučne kartice, i računara uopšte, njihova napajanja su drugi najveći izvor šuma u mreži, pa shodno tome, njima i treba mnogo više nego nečemu drugome van računara. Čoperska napajanja jesu efikasna i ponekada jako praktična, ali su po definiciji prljava. Nekada ih je bilo i daleko čistijih, ali ta vremena su davno prošla, danas je cena SVE, pa malo kome i pada na pamet da ih malo počisti.
sp300b Napisano April 3, 2011 #71 Napisano April 3, 2011 Nisam to tako ni shvatio, veruj mi. Samo ćaskamo opušteno, nije ti jasno, pitaš, ja ti odgovorim i sve je 100% OK.:)Meni se dopada izgled prototipa. Kao jedinu sugestiju, možda pokušati PCB pretpojačivača postaviti do ulaznih RCA konektora.Što se ostalog tiče, sve OK: Btw, Imamo li podatak o Ripple naponu iza Shunt napajanja ?
dvv Napisano April 3, 2011 #72 Napisano April 3, 2011 :)Meni se dopada izgled prototipa. Kao jedinu sugestiju, možda pokušati PCB pretpojačivača postaviti do ulaznih RCA konektora.Što se ostalog tiče, sve OK: Btw, Imamo li podatak o Ripple naponu iza Shunt napajanja ?To je , kako rekoh, prototip. U njemu nema mesta za duplo napajanje, pa će biti sve spakovano u jednu tačno duplo širu kutiju ( ova na slici je široka 22 cm, prava će biti 44 cm).Nemam još sve podatke, ali naravno, imaću ih kada se napravi alfa primerak. To je onda kraj razvoja i to je preteča serijskog modela, tek tada ima smisla meriti finese, tehničke osobine, itd. Polako, sve u svoje vreme. I naravno, ti podatci će biti javni, to će biti minimalne garantovane osobine.Važi za sva tri modela, kao i za mrežne filtere; to će biti jedna od novina uz novi sajt, kao i Hi Res download za svaki model u PDF formatu.
sp300b Napisano April 3, 2011 #73 Napisano April 3, 2011 To je , kako rekoh, prototip. U njemu nema mesta za duplo napajanje, pa će biti sve spakovano u jednu tačno duplo širu kutiju ( ova na slici je široka 22 cm, prava će biti 44 cm).Nemam još sve podatke, ali naravno, imaću ih kada se napravi alfa primerak. To je onda kraj razvoja i to je preteča serijskog modela, tek tada ima smisla meriti finese, tehničke osobine, itd. Polako, sve u svoje vreme. I naravno, ti podatci će biti javni, to će biti minimalne garantovane osobine.Važi za sva tri modela, kao i za mrežne filtere; to će biti jedna od novina uz novi sajt, kao i Hi Res download za svaki model u PDF formatu.
zika Napisano Novembar 5, 2011 #76 Napisano Novembar 5, 2011 Kako to sve jednostavno i lepo izgleda...
Ја sam sam Napisano Novembar 5, 2011 #77 Napisano Novembar 5, 2011 Ма није то ништа, ил' ово ил' .........:
zika Napisano Novembar 5, 2011 #80 Napisano Novembar 5, 2011 E, to, više, nije jednostavno, al' je, i dalje, lepo...
Mikorist Napisano Novembar 5, 2011 Autor #83 Napisano Novembar 5, 2011 Kako to sve jednostavno i lepo izgleda...gledaj ovaj oblik membrane:ALTEC 950-8B 15 inca strahovito mi se dopadaju ove membrane i ovaj "leptir" na drajveru...ma uzas... da li neko zna kako ovo radi ?
Ја sam sam Napisano Novembar 5, 2011 #84 Napisano Novembar 5, 2011 da li neko zna kako ovo radi ? "Ужасно"
Mikorist Napisano Novembar 5, 2011 Autor #87 Napisano Novembar 5, 2011 .zeza ga mali broj decibela na 50Hz u aktivnoj varijanti
Mikorist Napisano Novembar 5, 2011 Autor #88 Napisano Novembar 5, 2011 a da bude jos smesnije izmace mi par ovih drajvera na ebay
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah