djolodjolo Napisano Oktobar 24, 2013 #331 Napisano Oktobar 24, 2013 Imam jos jedno pitanje al da ne otvaram temu pa cu ga ovde postaviti ako nije problem, nije skroz offtopic: Kako povezati ovaj subwoofer sa ovim avr-om? Nije opcija da ga povezujem preko SPEAKER LEVEL IN-a posto sam tu vec povezao sa stereo pojacalom. Buni me SUB WOOFER pre out posto vidim da ima jedan RCA dok na vuferu ima DVA, pa zato. PS: Zen, uzeo sam onaj sivi elac sto si mi preporucio i ofarbao ga. Odlican je
ManicP Napisano Oktobar 24, 2013 #332 Napisano Oktobar 24, 2013 http://d66037.u21.hs.addix.net/en/manuals/user.html, strana 8 "Jacks for connection of the ELAC SUB 101 ESP to the pre-amp output of asurround amplifier, surround receiver, or any other signal source with line output.(e.g. CD-Player). With mono sources, please use the terminal marked “L.” If thebass is reproduced too weakly or the turn-on automatic does not react to quiettracks, please use a so-called Y-strand cable and connect both input terminals." Daklem, činč u L ulaz. Ako je tiho Y račva u oba.
ManicP Napisano Oktobar 24, 2013 #334 Napisano Oktobar 24, 2013 Samo zato što je avatar Watkin Tudor Jones
...sam se banovo Napisano Oktobar 24, 2013 #335 Napisano Oktobar 24, 2013 http://www.goertzaudio.com/contents/en-us/d14_Goertz_Audio_Store_MI_Ordering.html#p1 Slušao AG iste firme, više mi se dopada kako odradi bakarni flet poso.
крокодил Napisano Avgust 7 #336 Napisano Avgust 7 Nabasao sam na netu na onaj stari plavo beli telefonski kabl, punog preseka. Bilo nesto jeftino i kupim 40 metara, 0,4. Sad bi da napravim kabl za ful rejndz zvucnik, koji bi isao bas od zvucnika, kroz kutiju, bez prekida, do lampasa. Sta mislite, koliko komada da koristim po kutiji? Je li bas vazno kako ga pletem?
Vix Napisano Avgust 7 #338 Napisano Avgust 7 Ako je fullrange u pitanju, mozes probati i samo po jednu zilu, i to raspleteno, na nekom raznaku of 1-2 cm. Znaci imas dve zice koje idu paralelno. Jam sam bio probao da ih smestim na siroku samolepljivu traku (koristis 2, tako da su zice u "sendvicu"). Ali koristi onu crnu deblju/jacu traku, ona braon tanka je djubre. asimze and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah