Jump to content

djolodjolo

Član
  • Broj sadržaja

    69
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Sve objavljeno od djolodjolo

  1. Mislim da bi tvom dizajnu vise leglo neko staklo/klirit za poklopac :-)
  2. Ja se ne razumem u topologiju i ostale tehnicke detalje al mogu samo ovo vizuelno da komentarisem. Svaka cast za pedantnost ali mene je najvise odusevio "licni" pecat u vidu tih silueta, pravi custom primerak nema sta !
  3. I meni je neverovatno da vuce 3 ampera ali tako je deklarisan kako kaze prodavac. Inace ruter je: http://www.kupujemprodajem.com/D-Link-DIR-635-N300Mbps-WiFi-Ruter-9679485-oglas.htm?filter_id=8023ps: zapravo je 5v 3a a ne 7v 3a a adapter je 5v 2.5a
  4. Bicu kratak: da li je moguce koristiti adapter deklarisan na 7v 2.5a za ruter koji zahteva 7v 3a? Treba da kupim ruter ali covek koji ga prodaje daje uz njega taj za slabiji uz njega i kaze da sve radi pa nisam siguran. Hvala unapred :-)
  5. djolodjolo

    HDD sunspension

    Moj savet ti je da probas sa pertlama ili nekim jacim gumicama za tegle. Poizbacuj te plasticne fioke za hdd-ove i izbusi otvore kroz koje ces da provuces pertle/gumice i to napravi tako da se hdd direktno na njih oslanja i neces imati nijednu vibraciju.
  6. Svaka cast za amigu! Nadam se da je a500, najjaci racunar ikad!
  7. djolodjolo

    K: Lampuceru

    Ovako: posto nemam mogucnosti da isprobavam Lampuceru i taj HRT II trebaju mi vasa misljenja sta je bolje. Nasao sam nov HRT II za 123e uz garanciju od 24m dok bi me Lampucera izasla do nekih 150e, mozda i jace u zavisnosti od modela. Sta je bolje?
  8. Ah ja vidim pise Beograd pa reko ovde si, nvm onda.
  9. Da li to stampate po narudzbini? Tipa nadjem model koji mi treba a da se uklapa u dimenzije vaseg stampaca i koliko bi kostalo to otprilike.
  10. djolodjolo

    K: Lampuceru

    Nista onda, ne gine mi neki DAC sa ebay-a + skutijavanje osim ako ne izleti neka vec gotova Lampucera. Koliko kosta skutijavanje inace?
  11. djolodjolo

    K: Lampuceru

    Osudjen sam na KP posto mi se cini da samo tu ima neka ponuda DAC-ova. Jedino sto bi mi igralo neku ulogu je http://www.kupujemprodajem.com/M2Tech-8536336-oglas.htm?filter_id=22600859 i to ako nije skup
  12. djolodjolo

    K: Lampuceru

    Nemam gde. Kako mislis nema napretka? Treba mi za Flac-ove najvise. Pretpostavljam da mi je bolje da uzmem sonar stx ili neku high-end zvucnu.
  13. djolodjolo

    K: Lampuceru

    Uf, ne znam. Ne razumem se u detalje ali sam citao i ispada da je Lampucera najbolje resenje kao DAC za skromne novce. Moj prvi "dac" je bio sony mds-je520 a sad imam ovaj dtc pa bih nesto konkretnije a da ne kosta mnogo. U tom slucaju neki ima digital ili optical input, da izvucem sa integruse signal.
  14. djolodjolo

    K: Lampuceru

    Kupio bih sto jeftinijiu Lampuceru, moze i skutijana a i ne mora. Bitno mi je da je sto kvalitetnija varijanta a da nema mnogo nepotrebnih ulaza poput XLR-a ili vise optickih. Meni treba opticki i/ili USB [sta je bolje] ulaz. Ako nekom vrsi posao imam Sony DTC-790 koji bih dao uz doplatu za Lampuceru.
  15. Nema, odnosno ima samo za dva zvucnika. Ne verujem da cu dugo deliti taj vufer posto cu za mesec-dva da kupim jos jedan, iste firme kao i 5.1 zvucnici, nego me brine da se ne pokvari dok je taj prelazni deo.
  16. Zdravo zivo, imam neku nedoumicu za subwoofer. Trenutna postavka u sobi mi je stereo i 5.1 sistem ali bih ja da koristim vufer u obe kombinacije(isti je izvor). Vufer koji posedujem je Elac aktivan i povezan je za stereo sistem iz B sekcije pojacala u one inpute zvucnickim kablom a za avr ide preko sub outa na avru i u line in cini mi se u vuferu. Da li moze nekako da se pokvari vufer ako ga naizmenicno koristim po potrebi? Tacnije da li nekako moze da dodje do kvara jer isti signal i preko line in-a i preko zvucnickog inputa.Ps: u samom manual-u pise dont use both inputs at the same time pa me zanima koliko je to zapravo problem
  17. Na ovom kanalu imate brdo dobre muzike http://www.youtube.com/channel/UCug457-Y1J1UO2HkInV1R6w
  18. Jel mozes da mi das neki kontakt za tog Vladu? Na Dorcolu sam pa mi to najvise odgovara.
  19. Molim te oprosti, bio sam ubedjen da je isti covek u pitanju. Nista licno Nisam ga rasklapao skroz, samo sam skinuo drajver i zatvorio sve otvore, kao i izolovao zadnji panel. Ne znam, sve je moguce. Jel znate nekog u Beogradu gde bih mogao da odnesem ovo a da nije udaranje po usima?
  20. Zar ti nisi Ston_Cold na onom drugom forumu ?
  21. Hm, nikakav dim nije bio al ne znam koliko dugo vec taj osigurac stoji tu i ne znam kakvog je kvaliteta. Probacu sa jednim jos, ako ne uspe ide na servis. Jel mogu da nosim to kod Cika Zena ili ima jos neki serviser u Beogradu a da zna znanje ?
  22. Izvadio sam osigurac i u njemu ima dva komada. Jedan rezervni i jedan koji se koristi. Taj koji se koristi je bio siv tj. riknuo je pa sam ubacio taj rezervni koji je naizlged bio ispravan, upalio sam vufer culo su puf ono kao kad se pali standardno ali opet nema zvuka. Izvadim opet osigurac i vidim da je i ovaj riknuo. Jedino mi je ostalo da sutra kupim jos par u nadi da je osigurac bio los a ako to ne uspe ide na servis.
  • Trenutno na sajtu   0 članova, 1 Skrivenih, 17 Gosta (Pogledaj celu listu)

    • There are no registered users currently online
  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    434.3k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2861
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    Ramzes_I
    Najnoviji član
    Ramzes_I
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...