Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 16k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

to jedino ako skidas na poslu mislim da bi ti od kuce trebalo malo vise vremena :good2:

Napisano

A sta se skida? Film Avatar? Vec ga imam. Copy je brzi od downloada

Nije ceo Film - imam i ja Copy....Kad skines ovo onda u stvari vidis koliko je ta Kopija uzasna... :good2:Cekam orginal DVD da kupim - kakve bre kopije :good2:
Napisano

Dočekaću ga ja na TV... sa mono 19" i PTC može da prođe ... :good2:

Napisano

Nije ceo Film - imam i ja Copy....Kad skines ovo onda u stvari vidis koliko je ta Kopija uzasna... :good2:Cekam orginal DVD da kupim - kakve bre kopije :good2:

Slika je neviđeno dobra! Dok sam gledao ovaj klip imao sam utisak kao da prvi put gledam film. :wub:
Napisano

Slika je neviđeno dobra! Dok sam gledao ovaj klip imao sam utisak kao da prvi put gledam film. :good2:

bolje da predjemo ovde :http://www.diyaudio.rs/topic/983-filmovi-koje-volite/page__view__findpost__p__25379:good2:
Napisano

Slika je neviđeno dobra! Dok sam gledao ovaj klip imao sam utisak kao da prvi put gledam film. :good2:

Slazem se, lupio sam glavom u monitor kad sam se nagao da pogledam onaj helikopter :good2:
Napisano

Nije se (samo) izbezumio nego uneredio, u svakom slučaju...

Napisano

E jesu papci ovi koji ga omakoshe. :buehehe:

A šta bi tek rekao za ovo? Veliki brod (Cougar Ace) za prevoz novih automobila (bile je to 4700 Mazdi), Japan to USA na Pacifiku prevrnuo na bok (75 stepeni) po svemu sudeći zbog zbirno vremenskih uslova i nekih grešaka kapetana, što će reći prvenstveno zbog njegovih gluposti. Sada će da mu odbijaju od plate sledećih 4250 godina. :buehehe:

Postavljena slika

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   1 član

• Kreiraj novo...