Gosha Napisano Novembar 18, 2015 #4556 Napisano Novembar 18, 2015 Jel ovo podrška Francuskoj? Da Branko, to mi je poslala jedna prijateljica francuskinja.
sir Oliver Napisano Novembar 18, 2015 #4558 Napisano Novembar 18, 2015 Da Branko, to mi je poslala jedna prijateljica francuskinja. Ako je ona autor podrške da me upoznaš sa njom
guja011 Napisano Novembar 20, 2015 #4564 Napisano Novembar 20, 2015 https://www.justpark.com/creative/reaction-time-test/ ispada da je svaki klinac svemirac
stein Napisano Novembar 20, 2015 #4565 Napisano Novembar 20, 2015 https://www.justpark.com/creative/reaction-time-test/ ispada da je svaki klinac svemirac Daklem, leva ruka mi starija od desne nekih desetak godina. A desna ruka mlađa od mene dobrih dvadeset pet do trideset godina. I to sve kad sam već smoren od posla... A i glupi volan na desnoj strani...
Gosha Napisano Novembar 20, 2015 #4566 Napisano Novembar 20, 2015 Skocko je tu, fale zvezda, tref i pik.
micro Napisano Novembar 20, 2015 #4567 Napisano Novembar 20, 2015 Mhm. My point exactly. Ne bih da zvučim zlonamerno ali se uglavnom godinama ponavlja isti šablon: sa juga se doseli određen broj novih stanovnika u Suboticu, ali se isto tako i iseli određen broj na sever, zapad, kako god... I tako... Čuo sam neke priče da su neposredno posle 2. velikog rata strateški ograničili razvoj i ulaganja u gradove koji su na 30-50km u graničnom pojasu. Ono, "topovsko meso", ako ko krene na nas, a sva vitalna industrija i infrastruktura se pomerila u unutrašnjost jer je uvek bilo jasno da se sama granica i bliža okolina ne može u potpunosti zaštititi od upada agresora. Zahvaljujući varšavskom i nato paktu, hladnim ratovima, vojnoj strategiji i ko zna kakvim razlozima, u poslednjih osamdeset godina, u Subotici broj stanovnika manje - više stagnira... Doduše, po popisu iz 1948, pobrojalo se tek 63.048 duša... Bio u JNA , 85-86 , blizu Subotice, odredjen u specijalnu jednicu ako dodje do "pobune medju lokalnim stanovnistvom". Bilo nam je receno da je najstroza vojna tajna da pricamo o tome bilo kome. Kad smo imali vezbe ulaz u vojne kamione sam sam nosio sanduk bojeve municije , po kamionu je islo nekoliko sanduka municije i takodje i nekoliko sanduka "kinder jaja" ili "kasikara" kako vise volis. Sta bi bilo kad bi bilo ne znam, ali vecina su bila iz "zapadnih" republika onda.
micro Napisano Novembar 20, 2015 #4568 Napisano Novembar 20, 2015 Bio u JNA , 85-86 , blizu Subotice, odredjen u specijalnu jednicu ako dodje do "pobune medju lokalnim stanovnistvom". Bilo nam je receno da je najstroza vojna tajna da pricamo o tome bilo kome. Kad smo imali vezbe ulaz u vojne kamione sam sam nosio sanduk bojeve municije , po kamionu je islo nekoliko sanduka municije i takodje i nekoliko sanduka "kinder jaja" ili "kasikara" kako vise volis. Znaci pendreci i suzavac nula. Sta bi bilo kad bi bilo ne znam, ali vecina su bila iz "zapadnih" republika onda.
stein Napisano Novembar 20, 2015 #4569 Napisano Novembar 20, 2015 Isto sranje u Osijeku, 1983... Bio tamo. Sreća pa pokupismo žive glave... Ne ponovilo se.
stein Napisano Novembar 21, 2015 #4570 Napisano Novembar 21, 2015 Miris i sendvič za muškarčine zerowaf je reagovao/la na ovo 1
sir Oliver Napisano Novembar 23, 2015 #4573 Napisano Novembar 23, 2015 http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aEzmoMO_460sv.mp4 stein je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah