stein Napisano Januar 29, 2011 #68 Napisano Januar 29, 2011 Ne mogu više o hajfaju... idem da slušam svoj Ajpod...
Mikorist Napisano Februar 3, 2011 #69 Napisano Februar 3, 2011 Tang Band je ujedno i moje prvo sretanje sa sirokopojasnima i kad sam ih pustio nisam mogao da verujem sta izlazi iz tih malih prdavaca, tj ne iz njih nego kakvu zvucnu sliku prave, bio sam u isto vreme zblanut odusevljen i instant sam se zaljubisko a osmeh od uveta do uveta i ne spada , jednom recju TRIP! strefilo me usred uzengije i postadoh instant ovisnik- moze da se poredi sa krekom jer kazu krek popusis jednom i navucen si, al cemu skupi krek kad mozes uzivas sirokopojasno nisam ti verovao kad si napisao to prvi put.e sad ti verujem :crazyrocker:ovo sve isto vazi i za CSS prdavce
chakija Napisano Februar 3, 2011 #70 Napisano Februar 3, 2011 STa sta sta staaaa ? :DAj daj sliika! ! !
Mikorist Napisano Februar 3, 2011 #71 Napisano Februar 3, 2011 STa sta sta staaaa ? :DAj daj sliika! ! !sad sam ih ubacio u kutije 5,5 litara - JBL male Control 1 BR - zakiva slike uskoro...
DYNABLASTER Napisano Februar 3, 2011 Autor #72 Napisano Februar 3, 2011 zju probavam Corale upravo , sad mogu da razumem i sve na engleski sta peva Glas je da se raspilavis ju koja laganoca pevanja i sviranja, a ako je Alpair detaljan, sta je onda ovo?! pa to su neke interstelarne modulacije evo ove sam papnuo u probne kutijice a one v.2 ne smem ni da probam PS: ovde kao i da je pevaljka vislja, ne mislim na kepeckovanost glasa, nego bukvalno vislja u prostoru
DYNABLASTER Napisano Februar 3, 2011 Autor #73 Napisano Februar 3, 2011 ma daj ovo je nemoguce pa realnije je nego realno hahahahahaaaa
Mikorist Napisano Februar 3, 2011 #74 Napisano Februar 3, 2011 ma daj ovo je nemoguce pa realnije je nego realno hahahahahaaaa ovo moje sve jace i dublje svira kako prolazi vreme...
Mikorist Napisano Februar 3, 2011 #76 Napisano Februar 3, 2011 HAHAHAHAAHAHAHA! ludilo jbt sad sam presao da slusam Techno na 11 sati stakla u prozorima vibriraju :krstix:pricam kad su tonske kontrole na malom NAD-u iskljucene .kad je BASS odvrnut - na 9 sati je nepodnosljivo jako na Babelu svira kao sa ukljucenim BASSom do daske na NAD-u
DYNABLASTER Napisano Februar 3, 2011 Autor #77 Napisano Februar 3, 2011 evo dade mi bobica ovaj link, zanimljivo http://www.gadgets.co.nz/mjv/loudspeakers/exp03.shtml
boban 85 Napisano Februar 3, 2011 #78 Napisano Februar 3, 2011 Vi ste podetinjili pored tih zvucnika :crazy:Sta bi rekli da cujete takav 3way sistem, pa to bi bila enciklopedija utisaka
Mikorist Napisano Februar 3, 2011 #79 Napisano Februar 3, 2011 evo dade mi bobica ovaj link, zanimljivo http://www.gadgets.co.nz/mjv/loudspeakers/exp03.shtmlCSS jeste Tang Band i po srednjim i po visokim - ali zvuk BASS-a na njemu je Americka skola - ubija.meni jace za ovolicnu sobu ne treba
DYNABLASTER Napisano Februar 3, 2011 Autor #80 Napisano Februar 3, 2011 kaki 3way nema dusu, ovi sirokopojasni su blago! jos mi se nije desilo da mi suze krenu dok slusam zvucnike... e pa nisu ni sad! jedva se suzdrzah
Mikorist Napisano Februar 3, 2011 #82 Napisano Februar 3, 2011 neka svako slusa sta ima i voli - ja ovo ne pomeram iz sobe :crazyrocker:ovde jedino kutija moze velicinu i oblik da menja.
DYNABLASTER Napisano Februar 20, 2011 Autor #84 Napisano Februar 20, 2011 Druga runda! DIIING! Chakijice uzimaj ove roze dok nisam napravio Line Array uh ovi malci su mi perverzni 3D membrana!
DYNABLASTER Napisano Februar 20, 2011 Autor #86 Napisano Februar 20, 2011 nije vala a oni piko prdavci imaju najludju spulnu koju sam vido do sad, spajder je sirine pa oko 1mm :buehehe:evo ovde zesca polemika o njimahttp://www.diyaudio.com/forums/full-range/179788-little-driver-seems-outperform-everything-else.html
DYNABLASTER Napisano Februar 20, 2011 Autor #88 Napisano Februar 20, 2011 cek malo tek sam poco sa home hifi
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah