AR2 Napisano Avgust 9, 2009 #1 Napisano Avgust 9, 2009 Evo nesto specijalno i exkluzivno za domaci DIY audio pre nego sto je bilo gde objavljeno...Malo slika iz danasnje posete Nelson Passu. Zvanicno je urucena Chokijevaca ilili ti Chokijeva rakiica.Pocnimo sa Nelsonom
AR2 Napisano Avgust 9, 2009 Autor #9 Napisano Avgust 9, 2009 Ako zatreba jos zvucnika - Lowters ready to go.
hifish Napisano Avgust 9, 2009 #11 Napisano Avgust 9, 2009 Fantasticno!Cast mi je sto imam priliku zaviriti kod Genija...Cini mi se da nedostaje slika za vreme ili posle degustacije Chokijevace! :rofl:Mnogo ti hvala AR2!
Mikorist Napisano Avgust 9, 2009 #12 Napisano Avgust 9, 2009 E ovo je stvarno Excluzivno za DIY.rs :mad:Sta da kazem....HVALA PUNO AR2! :doh:P.S.Mislim da ovde sve slika govori
Leonardo Napisano Avgust 9, 2009 #13 Napisano Avgust 9, 2009 Dobro jutroUvek je veoma podsticajno videti Velike kreativne ljude u njihovom radnom okruženju.Nelson Pass svakako jeste vredan poštovanja upravo zbog neposrednosti i dokazane kreativne snage.Hvala za ekskluzivne fotose u ovo nedeljno jutro.
stein Napisano Avgust 9, 2009 #14 Napisano Avgust 9, 2009 Hvala, ovo mi je definitivno Highlight of the day!
Vix Napisano Avgust 9, 2009 #17 Napisano Avgust 9, 2009 Pazi ti ovo...Ja moljakam tamo na Pass forumu, kad ono...Veliko Hvala!!!
Mikorist Napisano Avgust 9, 2009 #19 Napisano Avgust 9, 2009 This link makes a great traffic here since this morning....
Mikorist Napisano Avgust 9, 2009 #20 Napisano Avgust 9, 2009 Pfff imam i ja takvo potkrovlje... I imas sliku Anstajna u podkrovlju
Mentok Napisano Avgust 9, 2009 #22 Napisano Avgust 9, 2009 Svaka cast na ekskluzivnim slikama, a 'ocemo li dobiti neki sneak preview novog pojacala ? Ili barem neku naznaku o cemu se radi.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah