Jump to content

Preporučeni Komentari

• 1 month later...
Napisano

a ovog slavka niko ne zna?ili je uvazeni clan foruma pa se krije? :msn-rofl:

Napisano

Ког Славка?

procitas moj post, udjes u link...i eto slavka
Napisano

http://www.kupujempr...lter_id=5769877ove zvucnike sam nedavno slusao i uopste me nisu impresionirale, mislim da ovi drajveri mogu daleko bolje, pa me bas zanima da li neko zna ko je ovaj slavko veselinovic sto se pominje u oglasu?

Nije mi poznato... Ja znam i za mene postoji samo jedan Veselinović..."visokotonac takođe Scan Speak D2905/9500 REVELATOR" inače ko ovako nešto napiše pored svog onog texta "da ti pođe voda na usta" je klasičan kreten.A i puno više sreće bi bilo da je stavljen 8545
Napisano

Nije mi poznato... Ja znam i za mene postoji samo jedan Veselinović..."visokotonac takođe Scan Speak D2905/9500 REVELATOR" inače ko ovako nešto napiše pored svog onog texta "da ti pođe voda na usta" je klasičan kreten.A i puno više sreće bi bilo da je stavljen 8545

tog (dejana) veselinovica i ja znam, zato mi je bilo zanimljivo da saznam ko je taj slavko
Napisano

"Zvučnici su unapređena fabrička verzija rad Slavka Veselinovića" - tu leži zec :)Dakle čačkano... zato i ne svira.

• 2 nedelje kasnije...
Napisano
to je cena samo za horne bez driverai tako mislim da vrede, i da oblik nije neki bezveze vec ovako odokativnorecimo exp-hypa i jako dobro je izvedenovara se svako ko pomisli da je jednostavno izvesti ovakve ili slicne hornesa ovakvom obradom

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...