Mikorist Napisano Maj 31, 2012 #67 Napisano Maj 31, 2012 Na anaboličkim ili na kortiko ? Mislim, je l' im nije dobro il' im nije dobro njima dobro - meni je lose - boleshtina teska - cujem i sta su u studiju propustili, svaku anomaliju - preslusavam svu muziku iznova kao da je nikad pre nisam slusao
first Napisano Maj 31, 2012 #68 Napisano Maj 31, 2012 njima dobro - meni je lose - boleshtina teska - cujem i sta su u studiju propustili- preslusavam svu muziku iznova E, Miko, Miko,... pa sta si ti covece slusao pre tih Tannoy-a, kada se sada toliko odusevljavas...
Mentok Napisano Maj 31, 2012 #69 Napisano Maj 31, 2012 Ah, ja sam još na "fifi" zvučnicima al' dobro, zvuče i oni sve bolje i bolje kako sređujem druge stvari u lancu. Al kad dođe do zvučnika biće gusto, tek treba da čujem razne "pristupe", te open-baffle, te koaksijalni, te elektrostatici, ju, ju, ju :blackeye:Uživaj
Mikorist Napisano Maj 31, 2012 #70 Napisano Maj 31, 2012 te elektrostatici, ju, ju, ju el statici ne sviraju iz dve tacke - bar ne oni koje sam slusao -drugaciji je pristup... :blackeye:koaksijalci su ok - mada ovaj levak u DC iz koga biju visoki po centru srednjih i basseva su zakon za moj slusni aparat - ovo je moj okus definitivno
Vix Napisano Jun 1, 2012 #72 Napisano Jun 1, 2012 Znao sam sa Miko potajno pravi svoju novu audiofilsku sobu, al da radi na Mac-u, to nisam znao
BokiTokiVoki Napisano Jun 1, 2012 #73 Napisano Jun 1, 2012 ovo je moj okus definitivno Ostaje da vidimo koliko će to definitivno da potraje.
Mikorist Napisano Jun 1, 2012 #74 Napisano Jun 1, 2012 Znao sam sa Miko potajno pravi svoju novu audiofilsku sobu, al da radi na Mac-u, to nisam znao ov o je kod drugara
Vix Napisano Jun 1, 2012 #75 Napisano Jun 1, 2012 Da pogodim: Drugar je single (ended) :buehehe:p.s. Sta ga briga kad ima Tannoye...
Mikorist Napisano Jun 1, 2012 #76 Napisano Jun 1, 2012 Ostaje da vidimo koliko će to definitivno da potraje. kad dolazis na slusanje ? ti si bar na 50 metara odavde ... da vidimo tvoje reakcije
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah