Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 163
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

pokupio, kod mene su. znači zemunska banda, ko dolazi?zvuchniak pokriva vidikovačku mafiu, ostaje sever da se izjasni kako je najbolje.

Napisano

zvuchniak je uzo za sebe, Gagija, Synca i BelogLeonardo će za sebe, Sipija i Manicaostaje slanje Impulsu i verovatno Steinu i..šta sa Dobrivojem? :crazyrocker:

Napisano

Sreća pa je bila platica. Čisto da mogu bar malo da vidim za šta se ustajalo u 6, a vraćalo u 18 prošlih mesec dana ... Drugi je tek u mesecu. Da je stiglo prošle nedelje, slučajno bih nestao u nepoznatom pravcu dok ne legne plata :buehehe: Ljubi vas sve čika Zvule. Profili su do 00. :punk:

Napisano

Hvala Mr Guji ! Profile sam odlucio da koristim za garnisle, nema smisla da ih turim za kutice! Mnooogo su fini ! Salu na stranu, jos jednom hvala! :happy64:

Napisano

Sad sam preuzeo profile, uradjeni su izvanredno, cak i bolje nego sto sam pretpostavljao, a Guja je bio mudar da naruci i koji komad vise, tako da i drustvo koje je odocnilo za GB moze da se namiri.Gujo, alal vera ! :good2:

Napisano

Daklem, Zemunski klan je rasparčao profile...I to uz prijatno druženje tik uz Leonardov umetnički atelje, gde nastaju sve one lepotinje...Pet lepih profila i par novih drugara  :ok:

Napisano

А ја четири лепа профила и само једног новог другара. Гују. Он не само да је цар набавке, него и уопште је цар.:clapping:

Napisano

:angry27:

ajd' kazni se - zna se da je ovde samo jedan Car !

:rofl:

Казнио сам се, уз олакшавајућу околност да сам из провинције и да много времена проводим на селу.:pivo:

Као што mOhm и MOhm нису исто, тако нису исто цар и Цар .:king:

Napisano

......

Као што mOhm и MOhm нису исто, тако нису исто цар и Цар .:king:

ma - to ja samo koristim svaku priliku da izreknem prigodnu vaspitno/kaznenu meru

:cheers:

Napisano

da, to je uzdužna varijanta korišćenja profila. šaljem sutra, nisam danas stigo, ove princeze iz lokalnog aks-aprimaju samo do 10.dobrivoje- pronađeno ono.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...