Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 593
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Samo Ti naznači GPS lokaciju mesta prizemljenja i ne razmišljaj o kvalitetu :)

Ma lako je naci, odmah pored Arnolds kiosk :wink2:
Napisano

To je pijaca :stink:

Imas jos malo vremena, upravo sam zavrsio sa pakovanjem, polica prazna na vrhu :wavecry:

Iza ove kafane ...

Postavljena slika

Problem je da mi je posta izgubila paket sa novim!!?? :unbelieveble::notthinking:

... osigurano tko da nema novacanih problema .... problem je da mu kasne francuski motori tako da ne moze drugi da sklopi jos par sedmica :dosta::taz:

• 3 nedelje kasnije...
Napisano

Continuo stigao, ali posle dugog putesestvija i nemilosrdnog tumbanaj od strane poste, sa ostecenim plintom i polomljenom rucicom :notthinking::blackeye: ... sreca, pa je proizvodjac i novi vlasnik, Håkan Agborg, vrlo razumna osoba, tako da je vec poceo da pravi novi, koji treba da stigne krajem sedmice. :wave:

Napisano

.....ali posle dugog putesestvija i nemilosrdnog tumbanaj od strane poste, sa ostecenim plintom i polomljenom rucicom :notthinking::blackeye:

A ja mislio da to samo ovi naši znaju da izvedu..... :unbelieveble:
Napisano

A ja mislio da to samo ovi naši znaju da izvedu..... :unbelieveble:

Niko nije operisan od toga ali srecom, uzimaju sve na svoju odgovornost i placaju sve troskove. U ponedeljak dolaze po paket.
Napisano

Niko nije operisan od toga ali srecom, uzimaju sve na svoju odgovornost i placaju sve troskove. U ponedeljak dolaze po paket.

Baš jučer čitam neku brošuru o evropskoj uniji i trgovini, gdje piše da je tako i zakonom propisano (za cijelu uniju), dakle štetu u transportu snosi prodavač.
  • 3 nedelje kasnije...
Napisano
Baš jučer čitam neku brošuru o evropskoj uniji i trgovini, gdje piše da je tako i zakonom propisano (za cijelu uniju), dakle štetu u transportu snosi prodavač.

Prodavac je super covjek, posten i drzi se rijeci a Svedska Posta je sramota ....

Napisano

super,izgleda da je ovaj sad stigao citav,davaj slike sastavljenog :drink: ..i BTW nije mi jasno jesu li svedski postari coravi..jbte iz aviona se vide nalepnice da je lomljiva roba u paketu..

Napisano

super,izgleda da je ovaj sad stigao citav,davaj slike sastavljenog :drink: ..i BTW nije mi jasno jesu li svedski postari coravi..jbte iz aviona se vide nalepnice da je lomljiva roba u paketu..

Izgleda da ne vide, ali ovaj put nije poslato postom nego autobusom :-)
Napisano

Lepo, lepo... Meni bi, da sam ga ja kupio, smetala samo pomalo prenaglašena struktura furnira. Volim kada je toliko glatko da kada se navuče ženska čarapa preko ruke i prevuče preko površine, nigde ne zapne. Međutim, nije bitno kako bih ja voleo, bitno je da kolega uživa u svojoj novoj "igrački" ... U zdravlju ga trošio Ninja! :pivo:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...