Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

imam ideju ........ Sonido 10 ili 12" extended range driver ( nema gana sajtu , ali je proverljivo direK kod njih ) , pretpostavljam da je odgovarajuci za TL , udruzen sa RAAL riboncetom , biamplifikovan sa tim tvojim cipelaskim losim ampovima ........ nem' sta - recept za Munze Nirvanu Postavljena slika

• Odgovora 399
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

A pravi bas ?Ja sam navik'o da imam -3db na 20Hz, dakle jos neki sub, i obrni-okreni, opet trosistemac... :drinks:Jedino kad andrics perfektuira svoj ribon (radi od 200Hz)

Napisano

pa imaces pravi Bass i sa ovim sto rekoh ....... a ne tamo sa nekim prcvoljkom od 8" za par kila ojra ........sto se tice Fugly! andrics-evih rrrribona ...... :drinks:

Napisano

Juma je banovan na nedelju dana zbog vredjanja ;za to vreme Sipi moze da ga menja ZM :drinks:

Napisano

onda pomeri taj Q1 negde sa strane - nema potrebe da stoji simetricno ....... tako da ne smeta

Napisano

Ima ovo da fercera, nece biti ko Las Vegas sa 3mm LED ali...Pih nema smajlija, evo opet slika kafe sa nekog 1. maja :drinks:

post-53-049952300 1275422274_thumb.jpg

Napisano

Ima ovo da fercera, nece biti ko Las Vegas sa 3mm LED ali...

Pih nema smajlija, evo opet slika kafe sa nekog 1. maja :drinks:

Postavljena slika
Napisano

Plus/Minus 12 V Finalni PCB

Uz pomoc druga Pedje, sve je lepše, sve je sladje...ah, da, Zen spremaj 3mm diode Postavljena slika

dolazis po ledovke ili isporuka na KukuRiku Brdo ?

Postavljena slika

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...