Mikorist Napisano April 29, 2009 #1 Napisano April 29, 2009 Mnogo je u poslednje vreme "Strucnjaka" za racunare... Mislim da se definicija "Ekspert" promenila...
Sipi Napisano Maj 3, 2009 #2 Napisano Maj 3, 2009 Ja sam prvi zdesna, a ti si treb'o da kazes da cemo da se slikamo pa da met'em novu maramu - jesmo rekli da se ne ofiramo na strucnim seminarima
Zen Mod Napisano Maj 3, 2009 #3 Napisano Maj 3, 2009 ja sam slik'o , a moja baba je ona do sipija - mudro gleda u daljinu
Zen Mod Napisano Februar 16, 2010 #5 Napisano Februar 16, 2010 poslao vam Prof. Baltazar - Glas Razuma ResavanjeProblema.zip
zika Napisano Februar 16, 2010 #6 Napisano Februar 16, 2010 ja sam slik'o , a moja baba je ona do sipija - mudro gleda u daljinu Do Sipija sam ja. Svi gledaju u šeme i "razumeju" o čemu se radi, a ja razmišljam kako ću da stavim DC-block i da im sve... test-iram... Sipi se smeje (od muke) jer zna šta ga čeka...
Ја sam sam Napisano Februar 17, 2010 #8 Napisano Februar 17, 2010 Do Sipija sam ja. Svi gledaju u šeme i "razumeju" o čemu se radi, a ja razmišljam kako ću da stavim DC-block i da im sve... test-iram... Sipi se smeje (od muke) jer zna šta ga čeka...Ако Нови Београд остане без струје, знаћу ко је крив!!дискО_Сту
krvimozak Napisano Jul 14, 2010 #10 Napisano Jul 14, 2010 Ej, eksperti, muci me problem.U poslednjih nekoliko dana mi komp usred rada rikne kada sam na internetu, pojavi se plavi ekran i javi neku gresku ali se odmah ugasi tako da ne vidim o cemu se radi. Kada ga restartujem, odmah proradi, digne sistem i kada podignem google chrome, on se vrati na sajt gde je riknuo.Sta je pred smrt - pendzers?, maticna?, hard?, napajanje?...
Zen Mod Napisano Jul 14, 2010 #11 Napisano Jul 14, 2010 prasina je prvo sto se proverava u ove danezatim reseating svih karticaako to ne pomogne - onda znas i sam - supstitucija pokaze kvar prvo napajanje , onda memorija , onda hard onda ploca ali pre svih supstitucija - linux live , da se uveris da ne crkava zbog software-a
krvimozak Napisano Jul 14, 2010 #12 Napisano Jul 14, 2010 prasina je prvo sto se proverava u ove daneTo mi je i zena rekla pre sat vremena Inace, komp je njen...Za pocetak, upravo ide na izduvavanje.
krvimozak Napisano Jul 14, 2010 #13 Napisano Jul 14, 2010 Prasinulja malocas izduvana.Izduvavanje na terasi je izazvalo veliku medijsku paznju. Jedan paraglajderista nije odoleo iskusenju, zavirio je da vidi sta radim i sleteo u dvoriste ispred zgrade.
stein Napisano Jul 14, 2010 #14 Napisano Jul 14, 2010 Nevezano... Juče sam nešto spremao komp u firmi i gledam, nema ništa na njemu posebno (na sistemskoj particiji) a svega 10% prazno. Ajd, rekoh da malo pogledam... Možda ima viška aplikacija i odem u kontrol panel za deinstalaciju programa... Google Chrome je natamburao sebe kao da ima 2G zauzeća na hardu. Odlično, ideš u finu. Odem i pogledam, stvarno, Chrome se nakeširao 2GB podataka koji nikome ne trebaju. Mrš bre! Mogao sam i da ispraznim keš, ali nisam našao opciju koja bi odista ispraznila višak. Onda sam deinstalirao program i sada ima mesta da se kolo pleše. Firefox, kakav god da je, bolji je od Chrometa.
Sipi Napisano Jul 14, 2010 #15 Napisano Jul 14, 2010 To mi je i zena rekla .... upravo ide na izduvavanje.
krvimozak Napisano Jul 21, 2010 #16 Napisano Jul 21, 2010 Zvao sam servis i izlozio problem. Dijagnoza - napajanje. Doneo sam drugo napajanje, radio dva dana ok, a onda, nicim izazvan opet se ugasio i ostavio pruku tipaGreska blablablablabla i komp je ugasen da se ne bi desilo ostecenje hardvera. Ako prvi put vidite ovu poruku, restartujte komp, a ako se dogadjalo i ranije, provetite nedavno instaliran hardver i softver bla bla bla.Restartovao sam ga i pokusao da skeniram sa NOD32. Ugasio se posle 10 sec. Pokusao ponovo. Opet se ugasio posle 10 sec skeniranja.Onda aktivirao Avast. Dva sata rada i nema virusa. Onda dva puta skenirao NODijem. Nema virusa i komp se ne gasi.Nisam nervozan. Smiren sam. Potpuno sam kul. Ali ipak me kopka PA KOJ MU JE MOJ?! :crazyrocker:
machinori Napisano Jul 21, 2010 #17 Napisano Jul 21, 2010 Zvao sam servis i izlozio problem. Dijagnoza - napajanje. Doneo sam drugo napajanje, radio dva dana ok, a onda, nicim izazvan opet se ugasio i ostavio pruku tipaGreska blablablablabla i komp je ugasen da se ne bi desilo ostecenje hardvera. Ako prvi put vidite ovu poruku, restartujte komp, a ako se dogadjalo i ranije, provetite nedavno instaliran hardver i softver bla bla bla.Restartovao sam ga i pokusao da skeniram sa NOD32. Ugasio se posle 10 sec. Pokusao ponovo. Opet se ugasio posle 10 sec skeniranja.Onda aktivirao Avast. Dva sata rada i nema virusa. Onda dva puta skenirao NODijem. Nema virusa i komp se ne gasi.Nisam nervozan. Smiren sam. Potpuno sam kul. Ali ipak me kopka PA KOJ MU JE MOJ?! :crazyrocker:Jel mnogo matora masina?Jel si instalirao nesto novo od hardvera?Koji je operativni sistem?
Zen Mod Napisano Jul 21, 2010 #18 Napisano Jul 21, 2010 deinstaliraj i avast i nodinstaliraj KAV 8.0.0.506javi se na PM za posteno placeni kljuc , kao i za krace uputstvo za setovanjene bi bilo zgoreg da masinu izmaltretiras sa bar nekim live linuxom - da se stvarno uveris da je softwer u pitanju
krvimozak Napisano Jul 28, 2010 #19 Napisano Jul 28, 2010 Cisto informativno - kako je zahladilo, vec 3-4 dana komp radi bez problema.Usudjujem se da zakljucim da je temperatura bila uzrok svega.
machinori Napisano Jul 28, 2010 #20 Napisano Jul 28, 2010 Cisto informativno - kako je zahladilo, vec 3-4 dana komp radi bez problema.Usudjujem se da zakljucim da je temperatura bila uzrok svega.Ajd opet da pitam: koliko ti je stara ploca?
krvimozak Napisano Jul 29, 2010 #21 Napisano Jul 29, 2010 Jel mnogo matora masina?Jel si instalirao nesto novo od hardvera?Koji je operativni sistem?3 god. Intel pentium dual CPU 1.6GHz 2 GB RAM.Ne.Win XP
Nesic Napisano Jul 29, 2010 #22 Napisano Jul 29, 2010 Skini cooler sa CPU, očisti staru pastu (koja je sada verovatno u čvrstom stanju), stavi novu, u tankom sloju. Verovatno se CPU pregreva i da ne bi isti crko, ploča reaguje i ugasi sistem. Zato i vidiš BSOD samo na trenutak.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah