hifish Napisano Jun 6, 2009 #46 Napisano Jun 6, 2009 Fino!Nadamo se da ces u svojoj "kuhinji" uskoro pripremiti jos jednog "posebnog" Babela!
Zen Mod Napisano Jun 6, 2009 #47 Napisano Jun 6, 2009 dva detalja montaze trafoa - upotrebljena je sundjerasta guma debljine 10mmdve trake "ispod" trafoa i napravljen prsten na steznom tanjiru dobija se izvanredno elasticno a sigurno fiksiranje djunte
Zen Mod Napisano Jun 6, 2009 #48 Napisano Jun 6, 2009 sad jos samo smisli kako i ubedi onog srednjovekobnog zidara i slosera da ti napravi rucke za na prednjicu ......... imam problem - ne znam gde sam zaturio imbuse za poklopac
Impuls Napisano Jun 6, 2009 #49 Napisano Jun 6, 2009 Pitanje: da li postoji galvanska veza izmedju kucista i mase i kakva?
Zen Mod Napisano Jun 6, 2009 #50 Napisano Jun 6, 2009 Pitanje: da li postoji galvanska veza izmedju kucista i mase i kakva?standardno - NTC 10 oma ;svaki kanal ima svoj NTCvidi post #33 - dve nandzaraste zice u sredini - spojene su stopicom na M6 koji drzi nosac trafoas obzirom da ce Babel biti guran sa TVC-jem , kod kojeg je masu moguce odvojiti po volji , nece biti problema sa petljama
Leonardo Napisano Jun 7, 2009 #51 Napisano Jun 7, 2009 sad jos samo smisli kako i ubedi onog srednjovekobnog zidara i slosera da ti napravi rucke za na prednjicu ......... imam problem - ne znam gde sam zaturio imbuse za poklopac Nista lepse nego videti izjutra ovakav razvoj radova.Ve
Zen Mod Napisano Jun 7, 2009 #54 Napisano Jun 7, 2009 Davor bio danas - i pored Impulsovog zanovetanja o potencijalima kablovske TV i Steinove krajnje bezobrazne samohvale o kupljenom Marantz-u CD38 za 500din , uspeli smo da finalno ukuvamo Babela i podesimo Iq i DC offset , te da ga smestimo na referentnu test hoklicu .naravno - mali Babel se nije obrukao , ostatak utiska eventualno od Davora , koji je trenutno negde blizu Prestonice .......sto se mene tice - end of the story , imao sam stvarno zadovoljstvo da sastavim jednog lepog i ozbiljnog malisu ....... mislim da smo se slozili oko konstatacije da je za relativno male pare Davor dosao do ozbiljnog ampa ....... gledano u bilo kojim okvirima ..... i para i ozbiljnosti - hvala Leu na sokoljenju
Zen Mod Napisano Jun 7, 2009 #55 Napisano Jun 7, 2009 Ma kovanice su prava stvar: Ja sam udvostrucio vrednost Marantzovog CD-38 tako sto sam u "klamp" usadio kovanicu od 1 evra. Em sto svira za evro vise, em je stvarno ulozen evro u plejer... izvadi taj euro napolje , i ja ti dam dva eura za njega ....... cak mozes i vrazji OPA da zadrzis .........
stein Napisano Jun 7, 2009 #56 Napisano Jun 7, 2009 izvadi taj euro napolje , i ja ti dam dva eura za njega ....... cak mozes i vrazji OPA da zadrzis ......... Seca
sp300b Napisano Jun 7, 2009 #57 Napisano Jun 7, 2009 Najgore kad Admini prave OffTopic..c,c,cKoliku mirnu struju ste postavili na kraju - 2A ?
Zen Mod Napisano Jun 7, 2009 #58 Napisano Jun 7, 2009 .......Koliku mirnu struju ste postavili na kraju - 2A ?
guja011 Napisano Jun 7, 2009 #59 Napisano Jun 7, 2009 Ma kovanice su prava stvar: Ja sam udvostrucio vrednost Marantzovog CD-38 tako sto sam u "klamp" usadio kovanicu od 1 evra. Em sto svira za evro vise, em je stvarno ulozen evro u plejer... neam ja nista protiv urnisanja evra , ali dinar-protektor je greota.
Zen Mod Napisano Jun 7, 2009 #60 Napisano Jun 7, 2009 neam ja nista protiv urnisanja evra , ali dinar-protektor je greota.zesci off : sve sto mi je bilo sveto od ove (one) zemlje , tesko da je jos uvek ;imao sam prilike da brojim gomiletine para , raznih generacija .... koje su pojele ideologije i inflacije ;posle toga mi je dovoljno toga spaljeno zaslugom svih raznih patriota ....da zabatalimo to malo ?
hifish Napisano Jun 7, 2009 #61 Napisano Jun 7, 2009 Nek je sa srecom Babel i neka svom vlasniku pruzi mnogo zadovoljstva i uzivanja u slusanju muzike!
guja011 Napisano Jun 7, 2009 #62 Napisano Jun 7, 2009 nijesam ja nigde pominjao generacije, inflacije i ideologije, ti si to napisao.uostalom pobrisi tih par moji-tvoji riplaja i veseo opet ko pre.
Zen Mod Napisano Jun 7, 2009 #63 Napisano Jun 7, 2009 nijesam ja nigde pominjao generacije, inflacije i ideologije, ti si to napisao.uostalom pobrisi tih par moji-tvoji riplaja i veseo opet ko pre.ma veseli smo mi i ovako i onako ...... nismo na argatu da moramo svi u istu plocu donedavno sam busio samo stare nevazece ...... sad me mrzelo traziti gde su sklatreni
Sync Napisano Jun 7, 2009 #64 Napisano Jun 7, 2009 Sale, kakva ono plocica u pozadini sa hrpu crvenih izvoda ka trafoima?
Zen Mod Napisano Jun 7, 2009 #65 Napisano Jun 7, 2009 Sale, kakva ono plocica u pozadini sa hrpu crvenih izvoda ka trafoima?SuperFi-jev DAC - AYA ;trafo je sa zilion sekundara , stegnut bakarnom zicom - dok se ne zalemi externi static Cu shield ;onda skidamo zicanu stegu , uz zalivanje pivom .....
Sync Napisano Jun 7, 2009 #66 Napisano Jun 7, 2009 Licilo mi al me zice zabrinuse... Ne stigu da mi odgovorish ima li josh negde tih 600/600 trafoa iz centrala?
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah