Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Radio sam ovaj sa PICemhttp://www.sonsivri.com/forum/index.php?PHPSESSID=d57b26b0acb2fde62bae420d8828b7a8&topic=13957.msg59973#msg59973zna da zablesa ali moguće da sam ja nešto zabrljavio.Kad dođe na red probaću onaj sa Atmelom (#7)

Napisano

Hocemo GB?

Ја сам за, има даљинац једино ми није јасно у вези ЦД Рома!

Где га наћи кад су на тржишту само ДВД Ромови, а и он пушта Аудио формат. 

Napisano

Daljinac je ruzan u pm. Odma' ga mora prepakujem u drugo kutice. Eto posla za Leonarda. A i skutijavanje CD Roma je izazov za njega. Neki high end design.:rolleyes:

Ala

Postavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slika

Nego ja bi porucio ono. Ima li neko ko moze da plati Paypallom za mene?

Napisano

На тако нешто сам и Ја размишљао.Узе ми идеју, но нема везе битно је оно главно набавити!Шта би јел правимо ГБ или не?

Napisano
А то, хм то је извађено из неког ЈВЦ ливадарца!И где њега наћи?А тај транспорт је јад и беда  :sarcastic_hand:Ипак је Сирома дао бољи предлог, ЦД ром набављив, има далеко лепши и богатији дисплеј, и наравно даљинац.  :Viannen_loungelizard:
Napisano

А то, хм то је извађено из неког ЈВЦ ливадарца!И где њега наћи?А тај транспорт је јад и беда  :sarcastic_hand:Ипак је Сирома дао бољи предлог, ЦД ром набављив, има далеко лепши и богатији дисплеј, и наравно даљинац.  :Viannen_loungelizard:

U Tehnomarketu je pre par godina bio JVC RC-EZ31 za par hiljada dinara, ne znam da li ga još uvek ima.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...