Bogdan08 Napisano %s u %s #2663 Napisano %s u %s Nisam znao za to, stajao je filter dugo pa ima i toga, vidim baca malo na bregastu al vazdusni cep ostaje. I onda sipao ulja i upio papir a malo je kanulo i po tim rupicama pa je moguce da je to otpustilo membranu
NIXIE Napisano Juče u 09:52 #2664 Napisano Juče u 09:52 Ovde sigurno valja bregasta. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Bogdan08 Napisano Juče u 10:30 #2665 Napisano Juče u 10:30 Kolko kosta trebalo bi da je twincam talijanac motor LightMatic je reagovao/la na ovo 1
NIXIE Napisano Juče u 10:53 #2666 Napisano Juče u 10:53 Taj je baš veliki optimista. To što je bila vojna policija je katastrofalno, vozila ga deca i učila se.
Bogdan08 Napisano Juče u 11:52 #2667 Napisano Juče u 11:52 (izmenjeno) Kolko sam nacuo za vojsku i miliciju su bili pojacani limarijski i zastitom, sklapani sa vise paznje u somboru pa su bili bolji al samo do raspada ex yu. Kasnije isti krsevi sve a jos izrkano po sluzbama Izmenjeno Juče u 11:53 od Bogdan08
NIXIE Napisano Juče u 12:09 #2668 Napisano Juče u 12:09 2004 godište, nema se čemu nadati srećni budući vlasnik.
NIXIE Napisano Juče u 12:09 #2669 Napisano Juče u 12:09 (izmenjeno) . Izmenjeno Juče u 12:09 od NIXIE
Bogdan08 Napisano Juče u 12:38 #2670 Napisano Juče u 12:38 Ma bas to, mada sto vise zagledas to je gore. Jugic koji mi je bio na popravci ima bar 20 kriticnih tacaka al vlasnicima dobro kaze mi zadovoljni za svrckanje tako po kraju. Stvar ukusa je uglavnom
Bogdan08 Napisano pre 3 časa #2673 Napisano pre 3 časa (izmenjeno) Izgleda da sam ustanovio sta je sjebalo bregaste, crkla je i druga al na drugom cilindru izduvni ventil Plocice su katastrofa, na ivicama budu jako ostre i to izgleda jede ekscentre, cementacija spadne i dalje se brzo haba, u roku od 500 600km. Bas sam gledao svaku polovnu da se sija sa gornje strane i da bude glatka al ova jedna mi se omakla na ivicama, 99% da je to problem pod uslovom da se ta ivica nije stvorila od samog habanja gornje strane plocice pod bregastom. Zazori naravno bili odlicno podeseni kad sam ih prekontrolisao danas. Ide on na otpad, ovo je bila kap u vec prepunoj casi Recimo ova sa fotke je bila od januara na autu i nije pojela nista, sa 430 strane se vidi nekaku grubo obradjena ivica mada je nisam tako nikad okretao, one sto sam imao da su pojele bregastu, imale su bas ostru ivicu, ko skalper ostra kad predjem prstom Izmenjeno pre 3 časa od Bogdan08
BANAT Napisano pre 2 časa #2674 Napisano pre 2 časa Turi ispravne plocice i vozaj ! , ali nikako na otpad !!!
Bogdan08 Napisano pre 2 časa #2675 Napisano pre 2 časa (izmenjeno) Nacicu ja plocice al moram i bregastu. Dokacilo je dobro. Tako je i stara i za 300km se bas izoblicila. Ako ima jos koja kod mene u kraju, lako je montirati. Onako sklizne sa plocice kad izgubi oblik pa lupka a i ukilavi auto Btw, ako nadjem od 1.3 65ks motora, ima li nekog boljitka ako je stavim. Ako uopste postoji neka razlika jer ih nikad nisam imao dodira sa njima Izmenjeno pre 2 časa od Bogdan08
BANAT Napisano pre 1 sat #2676 Napisano pre 1 sat I na kraju batali prevazidjena mineralna motorna ulja ! , sipaj makar neko kvalitetnije polusinteticko !
Bogdan08 Napisano pre 58 minuta #2677 Napisano pre 58 minuta (izmenjeno) Sipao novu optimu ali ako nadjem bregastu ispusticu ga i kupiti novo. Otkupili egipcani sve sa svih otpada u pm. Ova ce moci trajati 500 600km garant samo sam knap sa vremenom i ide zima pa zato zurim da nadjem. Ne znam jel bi mogao nekako obraditi te plocice sa ostim ivicama, brusenje mi nekako vrljava opcija ali mi nista drugo ne pada na pamet Izmenjeno pre 51 minuta od Bogdan08
Zen Mod Napisano pre 41 minuta #2678 Napisano pre 41 minuta 15 minutes ago, Bogdan08 said: brusenje mi nekako vrljava opcija ko bi ga znao koliko je od cementacije ostalo ........... obrusis i ostane samo gvozdjence
NIXIE Napisano pre 38 minuta #2679 Napisano pre 38 minuta Ova tema mi je od početka delovala onako baš tragično.
Bogdan08 Napisano pre 34 minuta #2680 Napisano pre 34 minuta (izmenjeno) 7 minutes ago, Zen Mod said: ko bi ga znao koliko je od cementacije ostalo ........... obrusis i ostane samo gvozdjence A to je problem. A tanak sam sa plocicama preko 4.02. Od 3.70 do 4.00 imam kamaru. Na onoj sa fotke 4.30 je fabricki chamfer uradjen al bas šturo. Bas sam skrhan nekako sto mi tako ispade a taman se ponado da sam miran, i egipcani sat ipo pred mene da pokupe sve za zastavu Samo da mi je naci fiatovu neku to je neunistivo, ko ramena njihova Izmenjeno pre 32 minuta od Bogdan08
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah