Bogdan08 Napisano pre 14 časa #2663 Napisano pre 14 časa Nisam znao za to, stajao je filter dugo pa ima i toga, vidim baca malo na bregastu al vazdusni cep ostaje. I onda sipao ulja i upio papir a malo je kanulo i po tim rupicama pa je moguce da je to otpustilo membranu
Bogdan08 Napisano pre 2 časa #2665 Napisano pre 2 časa Kolko kosta trebalo bi da je twincam talijanac motor
NIXIE Napisano pre 1 sat #2666 Napisano pre 1 sat Taj je baš veliki optimista. To što je bila vojna policija je katastrofalno, vozila ga deca i učila se.
Bogdan08 Napisano pre 51 minuta #2667 Napisano pre 51 minuta (izmenjeno) Kolko sam nacuo za vojsku i miliciju su bili pojacani limarijski i zastitom, sklapani sa vise paznje u somboru pa su bili bolji al samo do raspada ex yu. Kasnije isti krsevi sve a jos izrkano po sluzbama Izmenjeno pre 50 minuta od Bogdan08
NIXIE Napisano pre 35 minuta #2668 Napisano pre 35 minuta 2004 godište, nema se čemu nadati srećni budući vlasnik.
NIXIE Napisano pre 35 minuta #2669 Napisano pre 35 minuta (izmenjeno) . Izmenjeno pre 34 minuta od NIXIE
Bogdan08 Napisano pre 5 minuta #2670 Napisano pre 5 minuta Ma bas to, mada sto vise zagledas to je gore. Jugic koji mi je bio na popravci ima bar 20 kriticnih tacaka al vlasnicima dobro kaze mi zadovoljni za svrckanje tako po kraju. Stvar ukusa je uglavnom
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah