Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Dosao na refresh, nisam imao zivaca kad ga vec razvaljujem da ga ostavim fabricki vrljava

Prepravljen, koliko se moze, na Babelfish A1

Uredjeno ozicenje, ispravljene neke greske u rutingu, Graetz, Sankeni u izlazu, TL084 sad sluzi samo kao buffer pota, stavljen korektan Alps, ,IEC, uzemljenje ...... 

Sve jasno sa slika, vise info ovde: https://www.diyaudio.com/community/threads/mf-a1-kudos-to-tim-de-paravicini-ode-to-my-youth-babelfishing.419086/

mirna struja, logicno, ostala ista kao original, 700mA ....... jerbo bi se istopeo

Babelfish A1 sch.png

Napisano

msm,nisam slusao,vlasnik ovog mi je dobar drugar,kolko se se secam,on cak ovde nije ni prijavljen,pa onako,sto bi se reklo sa "usta na usta" (viber,na viber dopiske-razgovori...),,,zasad apsolutno pozitivno misljenje vlasnika :"svira apsolutno sveze" u odnosu na vintage (originalnu) varijantu...ovo je za neko muziciranje "drugi sistem" (prvi je babaroga,ovo je za neku background svirku,da se ne prze cevke nepotrebno:pioneer:)...drugi sistem je neki Sonus Faber,starije generacije,mini monitori,Verastarr/Goertz kablaza,Wadia stariji CD,koji si koristi kao transport,Soekris DAC,Fiio streamer....

@Zen je uradio odlican posao:wink2:...(razvalio sam se od smeha kad sam video zelene-zute zvucnicke terminale,mnogo prije no sto je tema otvorena:clapping:)

...msm ja trosim M6Si trenutno.....,u sinovljem okruzenju ima jedna A1000/Pegasus za kulturne pare,pa mi se javlja neka svrbez,da li potegnuti do AMS 35i,ili se baciti na tu A1000/Pegasus:w00t:pa da se to isto refreshuje....

u svakom slucaju @Zen :clapping::wink2::respect:

Napisano

ja rekoh i tvom drugaru (pomenutom) i svakom tvom drugaru pre i svima ....... MF uredjaji za mene ( prof.deformacija) automatski izazivaju asocijaciju na kineski produzni

zvuk, ne zalazim, pitanje ukusa ...... ali kvalitet izrade uredjaja ........ joj

prvenstveno mislim na ampove, ostalo je drugi padez, cim nema toplote nije vise toliko kriticno

ene, razvalio sam i onaj moj (samo blago prepravljen), sto je bio kod D. , da i nejga prepravim kako ZM zapoveda, pa da sam miran

bio je u statusu potencijalne prodaje bar par godina, sad kad ga uradim ne bih ga dao za manje of 700E, kome se isplatilo, kome ne.

neka stoji na polici ili neka se seta uveseljavajuci nekoga, dzaba ne ide

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   1 član

• Kreiraj novo...