Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano (izmenjeno)

Dobar dan drage forumske kolege,

'ajde napokon da obznanim koju sliku ove moje skalamerije, nemojte se ustručavati da date komentar, ipak ste iskusniji od mene :drinks:. Da malo pojasnim situaciju koja je vidljiva na slikama: na 1. slici vidi se prednja strana kućišta (koje sam iskoristio od crknutog med. uređaja), koja će biti zamjenjena nečim što puno ljepše izgleda, na toj novoj prednjici će biti samo uklj./isklj. dugme i prozorčić za IR senzor. Druga slika prikazuje da 'prostite zadnjicu tj. kako će u konačnici izgledati. Slika br. 3 je zadnjica bez poklopca, br. 4 prikazuje raspored PCB-s: lijevo je PC a desno DAC AYA 4, dolje desno je toroid za nap. DAC-a, crna ploča skroz sa lijeve strane je nosač 3.5" HDD za skladište. Peta slika takođe prikazuje "drobinu" ali sada je dodano i nap. za PC i ostale stvarčice (DC 12V 10A kontinuirano). Na 6. slici vide se dimenzije kućišta.

P1090398.jpg

P1090360.jpg

P1090340.jpg

P1090322.jpg

P1090418.jpg

P1090281.jpg

Izmenjeno od LightMatic
  • Odgovora 1
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Postovane slike

Napisano

Dakle, nadam se da ne mislite da sam ja umislio da sam sredio skalameriju jer nisam, daleko je ovo od završenog. Cijelo kućište treba okrečiti u crno ili plastificirati, ona bakrena cijev što prenosi toplotu sa CPU hladnjaka, za nju treba napraviti "utor" na velikom alu hladnjaku, čekam i novu cijev, nekorištenu, to sam dobio na poklon. Taj eloksirani alu hladnjak je original od uređaja, ako je mogao "hladiti" bivši uređaj koji je trošio 900W valjda može i ovaj CPU. Na zadnjoj strani treba lijepo izrezati označeno crvenim flomasterom i napraviti blendu sa 2 šarafa kao što je označeno crnim. Prednjicu treba napraviti novu. Zamoliti ću gosn. Leonarda da da svoje mišljenje, naravno, ako ga ovakva rađa interesuje.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   1 član

• Kreiraj novo...