Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Jebiga zajebao sam se. Previsok je na ovom donjem T104 u oba kanala jednako.

Kolektor je direkt napon od stabilizatora, baze su za 0.5v jaceg napona od emitera sto bi valjda tako i trebalo ako sam skontao, samo treba da bude nizi jer mrezni skok nije prevelik

Napisano

ja ti rekoh da je taj dek rupa bez dna ........ nije valjao ni kad je bio nov

msm, ako se tebi svidja kako svira, to samo znaci da ti je losa referenca - nisi cuo nijedan korektan a ipak jeftin japanac 
daleko jednostavnija elektronika, zahvaljujuci daleko vecoj integraciji upotrebljenih aktivnih  komponenti

itditd

jedan od razloga problema sa tim dekovima je i to sto je to klasican primer pokvarenih telefona ..... ko zna koja ruka pri prenosenju licence/izvodjaca proizvodnje, gde u svakoj ruci/generaciji se unose promene tipa aktivnih elemenata ....... pa kojekakva prilagodjenja da bi primarne promene pile vode 

na kraju dobijes skalameriju koja taman nekako radi ....... a radi losije od inicijalnog proizvoda

RIZ je zavrsio kao korektan proizvodjac opreme namenjenoj zabavi jos sa zadnjom BSR Tosca gramofonom ....... ako me ne vara secanje, behu Tosca 5, pa 10, pa 15 pa 20 ..... msm bese i Tosca 21

nije to nesto sviralo, vise se dralo, ali je cinjenica da su siroke narodne mase se naslusale mnogo vinila i to mnogo dugo

ajd, turandot 41 je jos nesto i valjao, Tosca 50 je vec raspad

a sve ovo sto je bilo OEM/rebrand ........ kupovano najjeftinije sto se moglo

ulazi energiju tamo gde ti se koliko toliko vrati ..... ako ti je primarno ucenje kroz popravke, onda se bar resi iluzija o bilo kakvom kvalitetu - ako se radi o uredjaju kao sto je taj drek od deka

Napisano (izmenjeno)

Sve sto si rekao ziva istina. A u poljskoj u to doba bio haos. Cuo sam par nekih stranih akai je bio u pitanju i jos koji evropski al ono nije ne znam sta bilo. Ovo je bas bas daleko od zaista pravog kvaliteta al je klasa u odnosu na one Rama kasetofone i tome slicne klase kao tosce koje si naveo, svaki detalj sa kasete sam mogao cuti, ima snimak na yt welcome to the jungle sa technics rs t16 deka i nije los, al nije ni sa ovog cuda mnogo kaskao za njim. Daleko od toga da falim svoje al zaista me prijatno iznenadilo. E sad samo da kanale uvedem u koliko toliko jednako da sviraju i da ne sjebavaju te kondenzatore, da sklop bude korektan maksimalno kolko se moze izvuci a trebalo bi da ima nekog potencijala

Eto ga snimak, sirovo bez ikakvih edita i jos dolby b upaljen. Kad sam preslusao sretan ko nova godina, bar za snimanja da mi fercera kako valja

https://youtu.be/T_1jId639Bg?si=lQ6LFE3fhg6LLkDJ

Izmenjeno od Bogdan08

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   1 član

• Kreiraj novo...