Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Dobro vece, imam problem sa navedenim kasetasem. Vrti sporo. Prethodni vlasnik mu je izmenio remenje pa racunam mozda je stavio veci. Kad se upali vrti motor sto je u redu, ali pravi neki cudan zvuk kao da premotava i remen malko landara, zna li neko dimenzije remena posto je nemoguce uvuci kanapcic i izmeriti

• Odgovora 4
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Napisano

Bogdane, taj dek nije valjao ni kao nov

elem , i da ga sredis, toliko ima godina i toliko je los kvalitet delova unutra ........ veca je sansa da prekosutra nesto sledece crkne nego da radi kako treba

za to para sto platis gumice (kad menjas, menjas sve gumeno) sa postarinom, mozes da kupis bilo kakav korektan dek ..... pa cak i da to sredjujes, bar ce da radi

Grundig napravio, Unitra jadno pravila po licenci 20 godina kasnije, RIZ  samo prodavao

Napisano (izmenjeno)

Ma da to je krs al sta cu reko aj da ga okrpim dobijen je ako nista. Ima lep zvuk, japanska glava nije unitra zrk. Nema ni luftova u motoru. 

Izgleda da je do idlera. Posle ciscenja radi brze ali malo oscilira brzina jer je nejednak, remenje sam proverio ok su sva 3.

Nije to za svakodnevno slusanje to znam al meni je da nasnimim 2 3 kasete i da ih pustim jednom mesecno. Kvalitet zvuka mi nije nesto previse bitan najbitnije mi da to radi al izgleda je to kratkog veka. 

Uzeo bih idler ako imas ti neki nov ili iz starog deka. Ako neko ima idler ili dek u delovima neka pise 

Izmenjeno od Bogdan08
Napisano

ima 10 godina i vise kako sam kupio i potrosio bilo sta sto je servis dekova

trazi po netu, mozda Vremeplov i Orbit (NS)

Napisano

Pogledat cu cega imaju oni. U poljskoj ima i kosta 700 800 din al ne isplati se jee sa postarinom i provizijom ispadne preko 2000. 

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...