Doktor Napisano pre 3 časa Autor #45 Napisano pre 3 časa (izmenjeno) Za mene veliko ocekivanje sledecim albumom : Klaus Schultze - Timewind ( Virgin , UK ) Nekako se ovaj album sam ponudio iz police gde su Sulcovi albumi. Bio do Blackdance, ali odluka pala na Timewind. Sasvim drugacija zvucna slika u odnosu na Rainbow, kao i na Morricone-a. ARP sintovi ( 2600 i Odyssey ) sniraju izmadju zvucnika, prakticno praveci zvucni mozaik. Odslusane kao i prethodne ploce - obe strane. Remek delo od skoro 60 minuta posveceno Rihardu Vagneru. Opet da pomenem, sve stabilno, na mestu, dinamika kako treba, farbe sintova onakve kakve i jesu ( imao prilike obe sprave da koristim ), generalno ne da je prelazna ocena za phono + PSU nego veoma visoka. Izmenjeno pre 3 časa od Doktor Dumus, Mikorist and LightMatic je reagovao/la na ovo 3
Doktor Napisano pre 3 časa Autor #46 Napisano pre 3 časa Zavrsavam danasnju seansu sa albumom iz jazz sektora. Uzeh Bob James - Lucky Seven ( Tappan Zee, US 1st Press ). Ako nesto znam ( iz licnog iskustva ) kako treba da zvuci, sa svim podesavanjima na samom instrumentu to je Fender Rhodes el. klavir. Izuzetno i realisticno sve odsvirano od Bob J. Rhodes-om, uostalom kao i grand piano. Nekoliko odlicnih gitarista na albumu ( Eric Gale, Hiram Bullock, Steve Kahn . . . ). Svaki sa svojim pecatom, tonom, tehnikom. Steve Gadd & Idris Muhhamad podelili posao na albumu ( i to se moze pazljivo analizirati uz citanje omota albuma ). Dinamika duvacke sekcije, kao i zvucna slika gudackog prateceg orkestra odlicna. Nastavice se ovih dana . . . . LightMatic, Mikorist, krca44 and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 5
Doktor Napisano pre 3 časa Autor #47 Napisano pre 3 časa (izmenjeno) Zakljucak : izuzetno sam zadovoljan ovim uredjajem. Pravi butique audio item. Gabaritno mali biser, ali izuzetno kvalitetno uradjen i sa odlicnom zvucnom slikom. Sutra cu pisati Mr Fidler-u, dobije poziv na forum, pa ako se pojavi kao i onaj Mr iz Magnum-a, bice bas kul. https://www.linkedin.com/in/michael-fidler-168b34219/ Ovo je diy forum, slikao sam i pasus iz User Guide-a samog uredjaja , a vezan za menjanje op amp-ova. Izmenjeno pre 3 časa od Doktor Dumus, LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 3
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah