чика-Брка Napisano Februar 9 Share #1 Napisano Februar 9 (izmenjeno) preporuka danas kupio 4 komada akcija 500 dindzi komad 2,5cm x 5 m do 500kg sa kukama TRAKA ZATEZNA 25MMX5M 500KG 0290956 | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS - Dimenzije: 25mm x 5m; max. 500 kg - Za kamione - Zgodno za zatezanje prikolica Izmenjeno Februar 9 od чика-Брка LightMatic and krca44 je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Februar 9 Share #2 Napisano Februar 9 2 kom. Thx 🤗 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Februar 9 Share #3 Napisano Februar 9 Nadam se da valja, jerbo imam ja jednu takvu (samo narandžastu) iz Uradi sam, i nije mi se nešto baš dojmila. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Februar 9 Share #4 Napisano Februar 9 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ManicP Napisano Februar 9 Share #5 Napisano Februar 9 Trošim take narandžaste iz Wobija, 2 kom u gepeku. Ne bi ja računao na 500kg ali je meni završavalo posao da ne lete stvari po kolima i raspale me u potiljak ili ne ispadne ono što štrči iz gepeka. A mogu i oko zvučne kutije da se omotaju kada se lepe da se malo dodatno pritegne. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Februar 9 Share #6 Napisano Februar 9 Zbog nedovoljnog broja velikih stega (dužih od 130 cm) su mi trake odrađivale dobar posao prilikom ljepljenja zvučnika. Dobro ih je imati negdje kod kuće. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
micro Napisano Februar 9 Share #7 Napisano Februar 9 (izmenjeno) pre 7 časa, NIXIE reče Nadam se da valja, jerbo imam ja jednu takvu (samo narandžastu) iz Uradi sam, i nije mi se nešto baš dojmila. Na autopijaci prije nasao na gomili , neko prodavao , komad oko 8E , 6000kg ili cak 7500kg gurtne , 8metara sa kukama i zatezacima, kupio nekoliko , jedino sto je na trakama upleteno tekst vlasnistvo dhl-a. U lidlu su bile one stege sa gurtnama i sa plastikama za coskove , kupio ali nisam probao , ali nije nesto jako. Izmenjeno Februar 9 od micro LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano Februar 10 Autor Share #8 Napisano Februar 10 16 hours ago, ManicP said: Trošim take narandžaste iz Wobija, 2 kom u gepeku. Ne bi ja računao na 500kg ali je meni završavalo posao da ne lete stvari po kolima i raspale me u potiljak ili ne ispadne ono što štrči iz gepeka. A mogu i oko zvučne kutije da se omotaju kada se lepe da se malo dodatno pritegne. ma ne racunam na 500kg ni u ludilu. 100 kg eventualno, kupio da ne bi vezivao kanape po krovnom nosacu. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah