Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Zasto sverc, stavis natpis tannoy, i to niko ne carini:buehehe:

Inace je cena JBLa vise nego zanimljiva. Ako je to cena, a nije cena recimo transporta ili remonta...

Napisano
1 hour ago, neskor said:

2K bez materijala

Hvala!

Nije mnogo na kraju krajeva...

Napisano

svaka cas svakome , ali 2Kje molto nofci za ruke , cak i za WM

to ako trazu u Prestonici , oti majstori evidentno i jedu i seru zlatnici , danke lepo .... ete im pa neka prave kofcezi po te pare

na stranu sto je GRF bolji box ...... al nije tako lep , pa se lepu za lepotinju

Napisano
1 hour ago, zek said:

Pa to ovde jeftinije nego onaj par na ebay-u (cena za komad).:rolleyes:

2125 eura u dinarima. par.

jezivo dobre kutije.  samo su još veći JBL bolji od njih...ali su i dve nule dodatne:buehehe:

Napisano

@Aleks

znas kakav coffin moze da se napravi za 2K , plus materijal .....

:Viannen_loungelizard:

pogledaj cene GRF , Westminstera pune oci , a za pune usi GRF , od origigi Tann boxes

Napisano

stupi ti u kontakt sa Magacionerom i slusaj sta ima da ti svjetuje

ce prodjes ihaj jeftinije

Napisano
1 hour ago, Zen Mod said:

znas kakav coffin moze da se napravi za 2K , plus materijal .....

I meni lici da postoji i ta mogucnost, pogotovo sto proces nije slozen, nema egzoticnih spojeva, epoxyja, duboreza, sve je klasicna tehnika, daske unapred ukrojene po nacrtu...

Napisano

ja mislih da je isplativije praviti sanduke za Topalovice , i naplacivati 2K

ima manje pregrada , veca zarada

msm ....... ajd da poredimo kulturan i lep stolarski posao sa autolimarsko/lakirerskim

znas koje grdobe resavaju ljudi za 2K u rukama , bez materijala ?

totalku na kvadrat , i to ne fuseraj rad , nego vrh vrhova

ono , treba ceniti svaciji rad .......  i tu mi se nekako uklapa do 1K za ruke , da sve bude tiptop

al 2K , u srBijici ....... pa da ih i sam Krez narucuje , mnogo je

naravno - pricam  o izvodjenju stolarsko/farbarskih radova po narudzbini drugog lica .....

ako neko ima 00 da uzme materijal i napravi WM za prodaju - sam , od nule do ende, kljuc u ruke , nemam komentar , kakva god da je cena

Napisano

Da, ali to je W i on mora da kosta toliko... Drugacije ne bi bio W i svi bi se smejali.
Bese nekad prica. Naplatis coveku manje, on okrene glavu i kaze, vidi budalu kako uradio nista ne valja. Oderes ga sa parama za isti posao...on kaze, vidi kako uradio, svaka mu cast [emoji16]

Napisano

sve to stoji

ja samo pricam iz pozicije nekoga ko je napravio dovoljno razglasnih bass i generalno horn boxova po Fane , RCF i Klipsch nacrtima ......... koje eto nisam furnirao i detaljisao hrastovinom, tako da ipak znam koliko to vredi po pitanju majstorluka

daleko bilo da nipodastavam iciji rad i zanat , upravo nasuprot ...... samo sam se malo osupnuo na cifru od 2K .... ako je u pitanju najamni rad

ako je busines project u pitanju , nemam comment - dabogda ga prodao covek po 33K , koliko ga i Tann prodaje , odnosno nakupci

al i tu mogu samo da umrem od smeha ...... za 33K mnogo dobrih zvucnjaka da se pripravi ..... i jos da trcu oko WM i da ga lupku po glavu

Napisano

Pa da... Kako god okrenes, lakse je sa osiguracima. Oni kostaju komad 40-50eur i eto zabave i vrhunskog zvuka [emoji41]

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...