Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Mala nepreciznost u prehodnom: ButCamp pokreces samo ako zelis instalaciju Windows 10-11. Za Mac Os ide Eras perticije, restart i sledi uputstva za konekciju na wi fi I td.

Napisano

@Mikorist nakon tri dana rada sa chatgpt uspjeo sam istalisati tvoj Linux. Evo ga svira, a ja polako se prisječam da li ima još nešto da se podesi. Nisam uspjeo zadnju varijantu nikako da instališem nego neku stariju.

Sada se javlja još jedan problem nemogu da priđem disku na Mac mini. Da li je to povezano sa mjestom gdje je mountan disk sa podacima, jer sam po savjetu chtgpt možda mountao na neko drugo mjesto nego što si ti uradio. I dalje mi traži autentifikaciju šta da uradim, poruka ima veze isključivo sa Linuxom?

Hvala unapred!

Asim

Napisano

Kako da vidim odavde? Nema teorije. Možda ga je mountovao na drugo mesto. Možda je nešto drugo. Tipa da je ostao format MacOS  particije a Linux to ne vidi . Nastavi i dalje sa ChatGTP. Ima u istoriji šta je menjao pa ga pitaj.

Napisano

Nešto drugo sam mislio. Da li u tvojoj instalaciji nešto mjenja ako je disk montiran na drugu tačku u fajl sistemu. Tu mislim da li treba u mnt ili drugo mjesto. Tako da bih i ja mountovao na istu tačku.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...