Fly carpenter Napisano Oktobar 29, 2022 Share #1 Napisano Oktobar 29, 2022 Pozdrav ljudi! Da li je neko čuo ili bar ima neke informacije vezane za ove razglasne kutije? Četiri kutije su u ponudi,koristile bi za ozvučenje lokala i za žive svirke. Uz njih ide i Dynacord mikseta. Cena za sve je 1300 €.,prvi vlasnik i po njegovim rečima je sve u mint stanju,ima i račune, svojevremeno plaćeno 13000 dm. Voleo bih da znam o čemu se radi pre nego što pazarim😁. Hvala unapred! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
prophet Napisano Oktobar 29, 2022 Share #2 Napisano Oktobar 29, 2022 Koja mikseta? Pretpostavljam aktivna? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Oktobar 29, 2022 Share #3 Napisano Oktobar 29, 2022 Popravljavo sam nekada davno jednu aktivnu mixetu koja je terala dve takve EV kutije od skolskog razglasa , zvuk iz tih kutija je bio odlican, vrlo dinamican i ujedno bistar bez puno izoblicenja , a i nije im trebalo puno snage iz pojacala da se pokrenu , mislim da po jednoj takvoj zv. kutiji 100 - 150 W iz pojacala je sasvim dovoljno , ako je sa tim EV kutijama sve OK kao i sa tom mixetom , kupuj . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano Oktobar 29, 2022 Share #4 Napisano Oktobar 29, 2022 lepo rece kolega Vili. jedan par takvih kutija je svojevremeno radio kod mog drugara. kutije su nenadjebive. napravljene - svaka cast, za medalju. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 29, 2022 Share #5 Napisano Oktobar 29, 2022 muzicari cenili takve kombinacije - EV sa Dyn mixerom, imalo zicu i zilu Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Fly carpenter Napisano Oktobar 30, 2022 Autor Share #6 Napisano Oktobar 30, 2022 Hvala na odgovorima javljam utiske kada stignu. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Fly carpenter Napisano Januar 10, 2023 Autor Share #7 Napisano Januar 10, 2023 Aleks, BANAT, Koja and 1 član je reagovao/la na ovo 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
prophet Napisano Januar 10, 2023 Share #8 Napisano Januar 10, 2023 Utisci? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Fly carpenter Napisano Januar 10, 2023 Autor Share #9 Napisano Januar 10, 2023 Jedan kompletan zvučnik. Zvuk je izuzetan čak i preko miksete ali mislim da bi bio još bolji sa dobrim preampom i snagašem. Ionako sam planirao prodaju miksete koja je bila deo paketa prilikom kupovine ali mi je nepotrebna za ozvuku lokala . Nadam se da ćeš uskoro i sam da ih čuješ prophet je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
prophet Napisano Januar 10, 2023 Share #10 Napisano Januar 10, 2023 Ne rece, koja je mikseta u pitanju? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Fly carpenter Napisano Mart 27 Autor Share #11 Napisano Mart 27 Pozdrav ljudi. Evo posle nekog vremena kutije su još uvek tu,tera ih snagaš QSC USA 850 ,a ono što mi treba je preporuka za dobro pretpojačalo sa akcentom na bass podrucje,za dnevne varijante ,kada je tiha pozadinska muzika. Glavni izvor je lap top,povremeno gramofon. Hvala unapred ! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
John Coltrane Napisano Mart 27 Share #12 Napisano Mart 27 Lično ne bi na pro ozvučenje kačio hi-fi preamp, mikseta sa dobrim ton kontrolama ili prosta mixeeta sa EQ npr: KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah