Jump to content

EV ES 3315

Fly carpenter

Preporučeni Komentari

Pozdrav ljudi! Da li je neko čuo ili bar ima neke informacije vezane za ove razglasne kutije? Četiri kutije su u ponudi,koristile bi za ozvučenje lokala i za žive svirke. Uz njih ide i Dynacord mikseta. Cena za sve je 1300 €.,prvi vlasnik i po njegovim rečima je sve u mint stanju,ima i račune, svojevremeno plaćeno 13000 dm. Voleo bih da znam o čemu se radi pre nego što pazarim😁. Hvala unapred!

Podeli na ovim sajtovima

Popravljavo sam nekada davno jednu aktivnu mixetu koja je terala dve takve EV kutije od skolskog razglasa , zvuk iz tih kutija je bio odlican, vrlo dinamican i ujedno bistar bez puno izoblicenja , a i nije im trebalo puno snage iz pojacala da se pokrenu , mislim da po jednoj takvoj zv. kutiji 100 - 150 W iz pojacala je sasvim dovoljno ,

ako je sa tim EV kutijama sve OK kao i sa tom mixetom , kupuj .

Podeli na ovim sajtovima

• 2 months later...

Jedan kompletan zvučnik. Zvuk je izuzetan čak i preko miksete ali mislim da bi bio još bolji sa dobrim preampom i snagašem. Ionako sam planirao prodaju miksete koja je bila deo paketa prilikom kupovine ali mi je nepotrebna za ozvuku lokala . Nadam se da ćeš uskoro i sam da ih čuješ:guitarplayer:

Podeli na ovim sajtovima

• 2 years later...

Pozdrav ljudi. Evo posle nekog vremena kutije su još uvek tu,tera ih snagaš QSC USA 850 ,a ono što mi treba je preporuka za dobro pretpojačalo sa akcentom na bass podrucje,za  dnevne varijante ,kada je tiha pozadinska muzika. Glavni izvor je lap top,povremeno gramofon. Hvala unapred !

Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...