Mikorist Napisano Januar 3 #2971 Napisano Januar 3 pre 26 minuta, Srecko reče Ventilatori se uopšte ne čuju (treba samo da budete 70+ kao ja). Blaženi nišči sluhom Srecko, vladd and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 1
mrcelavi Napisano pre 3 časa #2973 Napisano pre 3 časa Dodju tako neka smutna vremena kada iz čista mira, ničim izazvano, počnu jedan za drugim da rikavaju PC-ivi po stanu. Jedan pa drugi pa delimično treći. Došlo im vreme šta ćeš. Brzo se to nadomesti jer mora, ne ide samo Netfilx da se gleda. Prvo sredjen najvažniji mi Pc za obradu fotografija i Lightroom na njemu ( uf fala ti B.) Ali kad je na red došao onaj za flacove e tu nastaše nevidjeni problemi. Foobar 2000 se instalira samo delimično, mnoge funkcije ne rade a o Dark One skinu, njega i da ne spominjem, ni slučajno ne može da se potera. Šta li je u pitanju nemam pojma a ni živaca da istražujem. Skinem staru najstariju verziju Foobara, isto pola component foldera neučitava. I da ne dužim, već vidno iznerviran i isfrustriran potražim neku zamenu za Foobar ( mada priznajem nerado jer sa njim delim note već blizu 20 godina i bezbroj reinstalacija). Ai dao preporuke, i među njima neki MusicBee. Pokrenem instalaciju, 30 sekundi gotovo. Podesim samo par stvari u plejeru vezano za Dak i počnem da slušam na Sennheiser, čuje se neko krčanje pucketanje vazdan nešto. Na sluškama se da naslutiti da to windows i napajanje rade. Skinema Asio4 All i bam - med i mleko. Što bi klinci rekli Znači svira bolje of Foobara, zvuk za neverovati, nepodnošljivo laka instalacija i podešavanja, skinovi inkorporirani-dolaze sa instalacijom. Obilje funkcija za podešavanje, čak i mogućnost Folder strukture na koju sam navikao bez da mi on aranžira play liste po žanrovima izvođačima i td. Jednom rečju velika preporuka za ovaj player a uz to potpuno Free. Lemić je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah