Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

kan042

Član
 • Content count

  717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

2 Followers

About kan042

 • Rank
  Deda

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Mostar
 • Zemlja:
  Bosnia and Herzegovinia

Recent Profile Visitors

7513 profile views
 1. @AlexNažalost, samo srcem. Gotovo je sigurno (99,9%) da fizički neću moći biti na FAK-u. Nadam se da će dogodine biti bolja situacija. Gledao sam danas slike iz Vrdnika, bilo nas je skoro 50 na prvom FAK-u
 2. Zahvaljujem. Molim te pošalji mi adresu na pp i kad da ti pošaljem novac.
 3. Kako ide sa uplatama iz inostranstva?
 4. Sretan rođendan!
 5. Sretan rođendan!
 6. Da je sreće, već bih se spremao za Fak ili čak vratio. Mislim da je proljeće/ljeto najbolje za organizirati skup a broj prijavljenih za jesenski susret govori tome u prilog. U svakom slučaju, meni jesen ne odgovara. Svaka čast malobrojnima koji su se potrudili i bar nešto uradili ali čini mi se da je zainteresiranost za skup jako mala i da od svega ni ove godine neće biti ništa, nažalost.
 7. E pa nek' je sretna prva petobanka
 8. Sretan rođendan gidjga!
 9. Sretan Uskrs/Vaskrs svim vjernicima!
 10. Našao, tema: Joe Rasmussen "Trans-Amp" Hvala
 11. Postoji ali je nakon docrtavanja otpora 56R, u negativnoj grani ostao ispred njega. Možeš li postaviti shemu kako si radio LM1875?
 12. Sretan rođendan!
 13. Smanjio R9, R10, R12, R13 na 10K i R11, R14 na 3K9, ostalo za sad ne diram. Ne primjećujem izobličenja i nestabilan rad pa ću probati kako radi sve skupa.
 14. Hvala vladd i Aleksandar Car. Svakako ću smanjiti vrijednost otpornika u razdjelniku jer sam negdje našao da je 100K već granična vrijednost. @vladd opet nisam siguran da li će s tim izmjenama sklop postati neinvertovano pojačalo umjesto bafer. Uzgred već i sam razmišljam da ipak stavim sklop sa pojačanjem ali tek kad ovo istjeram do kraja i budem siguran da mi treba pojačanje. @Aleksandar Car zbog jednostavnosti cjelokupnog sklopa htio sam izbaciti dodatnu komplikaciju pa sam odustao aktivne virtualne mase ali to je interesantno za samu temu pa evo i od mene mali doprinos https://tangentsoft.net/elec/vgrounds.html U gužvi sam s poslom pa ću tek poslije podne moći da se Sigram i probam.