vladd Napisano Decembar 10, 2020 #23 Napisano Decembar 10, 2020 9 hours ago, krca44 said: jesu li to uobicajene cene za te tunere molim te ? Ne postoje uobicajene cena u hifi i na nasem trzistu...sada je takva Ako trgovac pogleda nas hajp....cena ce biti duplirana Sreca pa se kafedzije okrecu risiverima. krca44 je reagovao/la na ovo 1
Beli_Ninja Napisano Decembar 10, 2020 #24 Napisano Decembar 10, 2020 @Zen Mod Zar ti i Guja ne nadjoste onomad na buerklinu skoro pa originalne instrumente a za normalne pare?
vinko Napisano Decembar 10, 2020 Autor #25 Napisano Decembar 10, 2020 Instrumente cu nabaviti, upravo te koje su Zen i Guja nabavljali za Doktora. Mislio sam kad budem siguran da je ovaj primerak operativan da onda nabavim instrumente.
vinko Napisano Decembar 10, 2020 Autor #26 Napisano Decembar 10, 2020 Sto se tice KP i ponude kod nas. Kao i za sve ostale uredjaje i stvari, i ovaj je bio "netaknut, neotvaran, kao i vecina, niko nije dirao, stojao u ormanu..." On je hvatao stanice, ono na zicu zakacenu, na kratko slusanje radio je. Mislio sam uz reresh, zamenu svega sto treba i korektnu antenu da ce da bude sredjeno. A iznutra delovao da nije nista dirano. Sto se tice trimera ja nisam ni jedan pomerio, osim ona dva u napajanju da se podesi napon. vladd je reagovao/la na ovo 1
vinko Napisano Septembar 23, 2021 Autor #27 Napisano Septembar 23, 2021 Kazu druzba je druzba, a sluzba je sluzba. Od ovog druzenja neka pticica me pokakila po ramenu, za srecu, valda. Juce stiglo, nesto od Nelson Pass-a licno. Njegova kolekcija Sony VFET-ova, on ih matchovao, i polemio, premerio, cak i srafove navrnuo. Komplet Single ended pojacalo u A klasi sa izlaznim SIT-ovima, reda 10w. Nista komercijalno, ovo je neki vid poklona... E sad, da ne pomisli neko slucajno da je ovome kumovao Zen Mod. Vix, zika and prophet je reagovao/la na ovo 2 1
vinko Napisano Septembar 23, 2021 Autor #28 Napisano Septembar 23, 2021 aaa zmaju!, Aleks, krca44 and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 4 1 1
aaa zmaju! Napisano Septembar 23, 2021 #30 Napisano Septembar 23, 2021 (izmenjeno) pre 40 minuta, vinko reče E sad, da ne pomisli neko slucajno da je ovome kumovao Zen Mod. Šta sad svima Nelson tata? Jel obeležio koji je levi a koji desni? Vrati mu ako nije! Izmenjeno Septembar 23, 2021 od aaa zmaju!
Zen Mod Napisano Septembar 23, 2021 #31 Napisano Septembar 23, 2021 Sreckara, dobio Lottery amp, prvi krug od dva ajd dobro i ja sam dobio Lottery, al ja se ne racunjam
Aleks Napisano Septembar 23, 2021 #32 Napisano Septembar 23, 2021 Tis ne računaš, ti'š dobiti nasledstvo 2a3 je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah