grone Napisano Januar 19, 2024 Autor #133 Napisano Januar 19, 2024 Stvar je da skretnicu uradio Aco od Raal na slican projekat i mnogo to lepo radi. Dosta je komplikovan deo medju AT srednjo tonca i 140-15D ribona, Vise zavisi koji zvuk zapravo hocu ne samo linearnost, osim toga na koje predpojacalo & amp Najbolju sinergiju imaju sa siSsySit & lampa predpojacalo to ubija kako radi sa 0.1W Trazi ova 15" malo vise snage moze i biamp ali... Ostale su samo finese koje cu vremenom da probam slusam menjam itd... chakija and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1
Koja Napisano Januar 19, 2024 #134 Napisano Januar 19, 2024 3 hours ago, Shoba said: Glede programa za simulaciju koristim iskljucivo VituixCAD. Sa svim funkcijama i graficima je u 21veku. Ostali kaskaju... Ja sam se razmišljao da kupim SoundEasy.... Ali sad mi se nekako čini malo arhaičan. A nije mala investicija, da može da se uzme samo za probu. Plus dok naučim, a vreme je najveći problem. Narodna verzija programa ne postoji, mora da se kupi.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah