Mikorist Napisano Maj 28, 2019 #1 Napisano Maj 28, 2019 Evo gledam preko KODI TV. Ja nemam pojma zašta će mi pretplata za TV kanale kad su svi ishakovani. Apsolutno sve ima. https://livetvkodiserbia.com/kodi/repository
sir Oliver Napisano Maj 28, 2019 #2 Napisano Maj 28, 2019 Zezaš? Pa da odkažem tv i zadržim samo net?
Mikorist Napisano Maj 28, 2019 Autor #3 Napisano Maj 28, 2019 Uzmi bato ubaci repo gornji. Pa vidi liste. Jedno 500 kanala Cela bivsa Juga . Svi sportski, sport klub, HBO, filmski - skoro sve je HD.... Minimum 50 mega će da ćera sve
Zen Mod Napisano Maj 28, 2019 #5 Napisano Maj 28, 2019 e ja inst kodi na media komp, odustao posle 2 dana pregledanja ma ne treba mi nista cu prvom prilikom otkazem i fixni i tv , ostavim samo net , cim bude moguce Aleks je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Maj 28, 2019 Autor #6 Napisano Maj 28, 2019 Program je nikakav realno. Od 500 kanala ako 6 gledam. NASA, Diskaveri, Histori, 24 kujna, Animal Planet, Diskaveri Nauka....
guja011 Napisano Maj 28, 2019 #8 Napisano Maj 28, 2019 pa nije važno ako nema. gledaš i fino zaspiš Srecko and mocaca je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Maj 28, 2019 #9 Napisano Maj 28, 2019 sto bi rekao John Cleese - a sta fali dobroj staroj knjizi ?
Mikorist Napisano Maj 28, 2019 Autor #12 Napisano Maj 28, 2019 Just now, sir Oliver said: još kaži i da ima premotavanje E to nema
Mikorist Napisano Maj 28, 2019 Autor #13 Napisano Maj 28, 2019 Zabole me za premotavanje. Šta od filmova valja to preko RARBG premotavam.
zek Napisano Maj 28, 2019 #15 Napisano Maj 28, 2019 A jel' to sokoćalo radi i na MacOS ili samo na Win-u?
Mikorist Napisano Maj 28, 2019 Autor #16 Napisano Maj 28, 2019 6 minutes ago, zek said: A jel' to sokoćalo radi i na MacOS ili samo na Win-u? https://kodi.tv/download/851 zek je reagovao/la na ovo 1
Aleks Napisano Maj 28, 2019 #17 Napisano Maj 28, 2019 Instalirao Kodi, instalirao repo onaj sa linka, al nece da ga pokrene?
Mikorist Napisano Maj 28, 2019 Autor #18 Napisano Maj 28, 2019 Da biste instalirali dodatke van zvanične liste, morate omogućiti „Unknown sources“. Napomena: ako ste pratili prethodno uputstvo na ovom blogu, ovu opciju imate već omogućenu i možete preskočiti ovaj deo. Pokrenite Kodi i gore kliknite na zupčanik kako biste otvorili opcije System settings Omogućite Expert mode Add-ons i omogućite „Unknown sources“ Kada iskoči upozorenje kliknite na „Yes“ Dodavanje Live TV Serbia addon-a Sada je potrebno instalirati sam dodatak na sledeći način: Otvorite podešavanja opet Pa File Manager Kliknite na Add Source dva puta Kliknite na None U polje koje se pojavilo unesite ovo i kliknite OK: https://livetvkodiserbia.com/kodi/repository Sd za ime ispod unesite npr. EXYU Live TV i kliknite OK Sad se vratite na početni ekran i kliknite na „Add-ons“ U gornjem levom uglu kliknite na paketić Zatim na „Install from zip file“ Na listi izaberite „EXYU Live TV“ (tj. ime koje ste tamo upisali) Pa repository.livetvSerbia-*.zip U gornjem desnom uglu će pisati da je uspešno instalirano Sad opet u add-ons ali izaberite „Install from repository“ Izaberite „Live TV Serbia Repository“ Pa idite na Video add-ons > Live TV Serbia > Install Sačekajte da se instalira sve što treba i u gornjem desnom uglu će pisati da je završeno Vratite se na početnu (sa Esc) i prevucite kursora na Add-ons (ne klik) i videćete desno Live TV Serbia Kada kliknete dobićete izlistane liste i izaberite neku po želji U svakoj listi se nalazi lista kanala pa birajte izvor https://www.saznajnovo.com/2017/05/besplatni-exyu-iptv-kanali-preko-kodi-live-tv-addon-a/ . vladd je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Maj 28, 2019 Autor #19 Napisano Maj 28, 2019 Ja sam na MacOS Mojave - Kodi v18.2 "Leia". Ovo radi nestvarno dobro kod mene za sad. Slika ni da trepne. Jedino nisam u full skrin modu. Jer ide neki TV kanal plus radim na PC
Aleks Napisano Maj 28, 2019 #20 Napisano Maj 28, 2019 Instalirao sam! Instalirao sam! Jbote, kolko ja nisam u svetu ovoga.................. nsm ni znao šta je ovaj Kodi. Mene mi najviše zbog Arena sport, imam SBB pa SK a neam Arenu... inače, tolko mene interesuje od televizije.. Sportski kanali Nekad bio Discovery dobar, iskvario se; History, isto. Nema šta da se gleda. Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Maj 28, 2019 Autor #21 Napisano Maj 28, 2019 Ma ima svašta na toj listi. Treba realno 3 dana da se pregleda.
Zen Mod Napisano Maj 28, 2019 #22 Napisano Maj 28, 2019 3 minutes ago, Aleks said: Instalirao sam! Instalirao sam! Jbote, kolko ja nisam u svetu ovoga.................. nsm ni znao šta je ovaj Kodi. Mene mi najviše zbog Arena sport, imam SBB pa SK a neam Arenu... inače, tolko mene interesuje od televizije.. Sportski kanali Nekad bio Discovery dobar, iskvario se; History, isto. Nema šta da se gleda.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah