zika Napisano Februar 11, 2018 #1 Napisano Februar 11, 2018 https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktualno/vlasnistvo-nad-automobilom-postaje-proslost-veliki-proizvodaci-vec-nude-programe-pretplate-evo-i-kako-funkcioniraju/7013907/
sir Oliver Napisano Februar 11, 2018 #2 Napisano Februar 11, 2018 Ne samo automobili. Sve će ići na najam.
zek Napisano Februar 11, 2018 #3 Napisano Februar 11, 2018 3 hours ago, sir Oliver said: Sve će ići na najam. Jel' i žena i deca (bez tašte).
gluv_i_udaren Napisano Februar 11, 2018 #4 Napisano Februar 11, 2018 Reče mi prijatelj iz Holandije da tamo iznajmljuju mobilne telefone već.
Woland Napisano Februar 12, 2018 #5 Napisano Februar 12, 2018 iznajmljivanje je opšti trend, iznajmljuje se softver (office 365), ja za firmu najmio servere (u Majci Srbiji sic), stanovi se iznajmljuju (mala je razlika u mesečnoj rati u odnosu na kupovinu), čak je i muzika sa iTunes pravno formalno iznajmljena.. banke su naravno u središtu ovog trenda, a one su.. paa, tu su zbog nas black coffe je reagovao/la na ovo 1
sir Oliver Napisano Februar 12, 2018 #6 Napisano Februar 12, 2018 Stvaranje lumpenproleterijata ponovo. Nemaš ništa sem svog rada.
black coffe Napisano Februar 12, 2018 #7 Napisano Februar 12, 2018 To je tek početak priče ? !. Slijedi ista priča ko i sa kavom , tipa kod mene kupuješ gorivo dobiš auto na korištenje . Kontrola je jednostavna - putem kilometraže , a količina potrošenog goriva određuje "vrstu " auta koji možeš dobiti na korištenje . Vlasnici benzinskih stanica imaju ugovore sa proizvođačima goriva , a ovi sa proizvođačima auta . Jedni ili drugi imaju ugovore sa serviserima ( za održavanje ) i ko nahebe ? . U načelu je prividno jeftinije ? , al po zakonu velikih brojki je isplativo onom koji nudi uslugu . Woland je reagovao/la na ovo 1
black coffe Napisano Februar 12, 2018 #8 Napisano Februar 12, 2018 I kaj se dešava ? Vaša vozila gube cijenu , jer kao kaj se bum ja hebal sa starim autom kad imam tam ... . Vraćamo se sistemu mišjeg ugriza ' POMALO , A PUNO PUTA ? . Eto da se nisem na vrijeme prištekal jednoj kavi bio bi sa cc 6 banki sluga ili
vladd Napisano Februar 12, 2018 #9 Napisano Februar 12, 2018 34 minutes ago, sir Oliver said: Nemaš ništa sem svog rada. Nemas nista osim svog bankovnog racuna, rad je zastarela pojava. black coffe je reagovao/la na ovo 1
black coffe Napisano Februar 12, 2018 #10 Napisano Februar 12, 2018 Je . ,al je moj ? i kakav je takav je , takavje i po tome sam preživio ?
vladd Napisano Februar 12, 2018 #11 Napisano Februar 12, 2018 Svi smo nekako preziveli, ali nije sustina u radu, rad mogu da zanemare, neplate, a to nije opravdanje za neplacanje racuna.. black coffe je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah