Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
6 minutes ago, ivan_ said:

zbog ovog pitam, nesto mi plasticno sve to...imali neka bolja opcija?

Rotacioni prekidač je napred umesto pota ( kao usko grlo ),  upravlja relejima koji biraju izvod na AVC ; AVC možes da setuješ da imas gain od 0 do +8db , u koracima od 2db. Praktično ti je trafo jedina sprava sa kojom nemaš gubitak energije signala. put signala : selektor (Takamisawa releji) - JFet buffer - AVC (kod kojeg switching isto Takamisawa releji) - izlaz
Zajebancija je jedino napraviti dovoljno dobar trafo. 

Nema bolja opcija. U stvari možda ima ali košta 50K evra. :smesna:

Napisano

dobar je kinez ,kad se rasklopi i namaze onom mo-si crnom mascu...  kontam da bar 15god mora da traje

nista nije losiji tako od lorlin... razlika je bas u nedostatku bilo kakvog podmaza

Napisano
A neee...bolje je vako mekanika...al neka robustna
kod mene taj Kinez uspešno klepeće duže od godinu dana.. četiri različite ruke ga zlostavljaju, ništa mu ne možemo [emoji3]
Napisano
9 minutes ago, ivan_ said:

A to... ja reko iznevriro sam te...pa misim se što:huh::buehehe:

da je neko drugi , babovao bi te jer se usudjujes stavljati pod sumnju kosher i referentna tehnicka resenja

:Viannen_loungelizard:  :hihihihi:

Napisano
7 minutes ago, Woland said:

kod mene taj Kinez uspešno klepeće duže od godinu dana.. četiri različite ruke ga zlostavljaju, ništa mu ne možemo emoji3.png

ja sam misio da ti ne smes da diras volume zbog komsija

Napisano
2 minutes ago, Zen Mod said:

da je neko drugi , babovao bi te jer se usudjujes stavljati pod sumnju kosher i referentna tehnicka resenja

A ja bik onda iza protesta zanavek napustio kforum i više se nebik vratio!

Napisano
27 minutes ago, ivan_ said:

a jel moze zanavek da se napusti vorum kad im dopustiš da te babuju:huh:

a sto bi se pridruzivao fukari?

:)

Napisano
55 minutes ago, Woland said:

kod mene taj Kinez uspešno klepeće duže od godinu dana.. četiri različite ruke ga zlostavljaju, ništa mu ne možemo emoji3.png

2, 3 ili 4 osobe? :o

Napisano

jes 4 osobe, persone sa rukama, koriste desnu za obrtanje selektora, svaka deluje različitom silom na selektor.. jedino se moja drhtava rukica selektoru obrati sa poštovanjem, one tri poštovanje nemaju ni za mene, a za Kineza ih tek boli uvo :D

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...