Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
1 minute ago, sir Oliver said:

Teško da će stigne do Nove godine

Ako ide DHL-om tu je za 7 dana, malo je okasnio sa poklonom. Stiže do Srpske NG.

Napisano

zovi stein-a i odlično ćeš proći...ima sve što tražiš

Napisano
3 hours ago, crni. said:

zovi stein-a i odlično ćeš proći...ima sve što tražiš

ja zato i odgovorih posle prvog posta , ali se ne uklapa slajpik u ono sto Stein ima ..... bar po pitanju A klase

Napisano
9 hours ago, sir Oliver said:

Koji čipamp?

Mislio sam na gainclone koji je bio u Sisevcu.

GaincloneInside.thumb.jpg.fede31692073a79f065fcea6374a20a0.jpg

Troskovi:

• kutija Al (5MK) - 5400
  • trafo 300VA - 5000
  • chipovi - 2000
  • kondenzatori Vishay - 2500
  • grec - 400
  • konektori - 1000
  • hladnjaci - 1000
  • PCB i ostala boranija - ???
  • ulozen posao - ???
Napisano

Hvala.

Hmmm:blink:

Nešto mi se ne uklapa kalkulacija švajsovanja ampa pri ovim cenama na KP.

Pa za 70-120€ ima da se nađu ozbiljna pojačala sa Senkenima,  više nego pristojne snage, profi skutijano, integrisano. Gotovo. Ako baš oćeś nešto da švajsuješ mož se bawiš refrešom i tweakom.

A sad čip pojačalce da sam našvajsuješ ispadne duplo. 

Napisano

jeftinija opcija za gejklon je da se naruce plocice iz kine. zvucno to je patkoslav ali moze da prodje za ne daj boze plus se ne greje. ako jos treba i da sviri gledaj neke krell klon plocice.

Napisano

ja bih uvek radije Quad - napravis ga po semama koje sam ja objavljivao pri prepravkama istoga i to je ondaK dobar anap

Napisano
3 hours ago, grau said:

ima na aliju da se kupi za $140 neki digi amp sa ugradjenim DAC-om, nesto tipa 2x50w. sad cu da probam da ga nadjem. jel probao neko nesto slicno? meni to izgleda kao viable kupovina za kanc ili slican javni prostor za PC streaming.

edit - eve gi

https://www.shenzhenaudio.com/smsl-q5-pro-2x50w-192khz-24bit-pure-digital-power-amplifier-usb-coaxilal-optic.html

kako ti reče

Napisano
6 hours ago, grau said:

ima na aliju da se kupi za $140 neki digi amp sa ugradjenim DAC-om, nesto tipa 2x50w. sad cu da probam da ga nadjem. jel probao neko nesto slicno? meni to izgleda kao viable kupovina za kanc ili slican javni prostor za PC streaming.

edit - eve gi

https://www.shenzhenaudio.com/smsl-q5-pro-2x50w-192khz-24bit-pure-digital-power-amplifier-usb-coaxilal-optic.html

Taj ti je sa otprilike Tenor USB čipom, samo 96kHz, traži one sa XMOS čipom 192kHz.

• Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...