Aleks Napisano April 27, 2017 Autor #24 Napisano April 27, 2017 Nema veze. Donesi da poredimo te kupovne sa diy u istom smislu (mala kutija a golem zvuk).
shonne Napisano April 27, 2017 #25 Napisano April 27, 2017 znaci septembar, odlicno mala kutija a golem zvuk...pfff
sir Oliver Napisano April 27, 2017 #26 Napisano April 27, 2017 13 minutes ago, shonne said: mala kutija a golem zvuk...pfff Što mi to nisi pre rekao da ne spiskam onolke pare na bljak zvučnike?
shonne Napisano April 27, 2017 #27 Napisano April 27, 2017 bljak nisam upotrebio,...tvoja je stvar sta ces da radis sa svojim novcem. od malo, nista veliko. Period. vidimo se septembra
Aleks Napisano April 27, 2017 Autor #28 Napisano April 27, 2017 0. ZM Nosi> Iron PRE_ ? 1. Alex Nosim: Ko zna šta ću da skuvam do sektembra, ipak najavljujem kandidaturu za zlatnog švajsaparata u kategoriji tranzistorsko-cevna tehnika i mali zvučnici (do 3 litra) 2. skrstic Nosim: SVE (osim zvučnika)3. InSides Nosim: FirstWatt F1 clone, DIY gramofon + par ruchica (eventualno i PhonoClone 3 ako neko lokalno ne obezbedi phono stage)4. zflazar Nosim: C3m line preamp (za sad) + @Ecija + njegove sprave (ako se prijavi). 5. Shonne Nosi, ako mu Alex pomogne da spakuje u gepek, Jensen SS 6. Oliver Sir Nosi JLSounds DAC i eventualno male zvucnike golemog zvuka Ae dalje
sir Oliver Napisano April 27, 2017 #29 Napisano April 27, 2017 4 minutes ago, Alex said: 0. ZM Nosi> Iron PRE_ ? 1. Alex Nosim: Ko zna šta ću da skuvam do sektembra, ipak najavljujem kandidaturu za zlatnog švajsaparata u kategoriji tranzistorsko-cevna tehnika i mali zvučnici (do 3 litra) 2. skrstic Nosim: SVE (osim zvučnika)3. InSides Nosim: FirstWatt F1 clone, DIY gramofon + par ruchica (eventualno i PhonoClone 3 ako neko lokalno ne obezbedi phono stage)4. zflazar Nosim: C3m line preamp (za sad) + @Ecija + njegove sprave (ako se prijavi). 5. Shonne Nosi, ako mu Alex pomogne da spakuje u gepek, Jensen SS 6. Oliver Sir Nosi JLSounds DAC i eventualno male zvucnike golemog zvuka Audio Alchemy DAc in The Box tweakovan, TPA3116, i još nešto ako zgotovi. Ae dalje
skrstic Napisano April 27, 2017 #30 Napisano April 27, 2017 Ponesi bre zvučnike. Kome se ne svidi nije bitno. Jedino se ti pitaš. Možda se i meni ne svidi, pa šta, reko ti ko je jediono bitan.
2a3 Napisano April 27, 2017 #31 Napisano April 27, 2017 0. ZM Nosi> Iron PRE_ ? 1. Alex Nosim: Ko zna šta ću da skuvam do sektembra, ipak najavljujem kandidaturu za zlatnog švajsaparata u kategoriji tranzistorsko-cevna tehnika i mali zvučnici (do 3 litra) 2. skrstic Nosim: SVE (osim zvučnika)3. InSides Nosim: FirstWatt F1 clone, DIY gramofon + par ruchica (eventualno i PhonoClone 3 ako neko lokalno ne obezbedi phono stage)4. zflazar Nosim: C3m line preamp (za sad) + @Ecija + njegove sprave (ako se prijavi). 5. Shonne Nosi, ako mu Alex pomogne da spakuje u gepek, Jensen SS 6. Oliver Sir Nosi JLSounds DAC i eventualno male zvucnike golemog zvuka Audio Alchemy DAc in The Box tweakovan, TPA3116, i još nešto ako zgotovi. 7.2a3 /sa kolegom Djuricom najverovatnije/3Wclasic sa vifa driverima,radovi u toku,Vukusic preamp ecc88 i Crescendo Milenium skoro zavrsen +kablovi ,mozda i Djuricine Babuske ako bude bilo mesta za sve.
Vix Napisano April 28, 2017 #32 Napisano April 28, 2017 *posto prethodno nisam uredno copy-pejstovao, evo opet, uz mali dodatak.. 0. ZM Nosi> Iron PRE_ ? 1. Alex Nosim: Ko zna šta ću da skuvam do sektembra, ipak najavljujem kandidaturu za zlatnog švajsaparata u kategoriji tranzistorsko-cevna tehnika i mali zvučnici (do 3 litra) 2. skrstic Nosim: SVE (osim zvučnika)3. InSides Nosim: FirstWatt F1 clone, DIY gramofon + par ruchica (eventualno i PhonoClone 3 ako neko lokalno ne obezbedi phono stage)4. zflazar Nosim: C3m line preamp (za sad) + @Ecija + njegove sprave (ako se prijavi). 5. Shonne Nosi, ako mu Alex pomogne da spakuje u gepek, Jensen SS 6. Oliver Sir Nosi JLSounds DAC i eventualno male zvucnike golemog zvuka Audio Alchemy DAc in The Box tweakovan, TPA3116, i još nešto ako zgotovi. 7.2a3 /sa kolegom Djuricom najverovatnije/3Wclasic sa vifa driverima,radovi u toku,Vukusic preamp ecc88 i Crescendo Milenium skoro zavrsen +kablovi ,mozda i Djuricine Babuske ako bude bilo mesta za sve 8. Vix - PAM 8403, D klasa, a mozda do tada sklopim i PAM 8610. DAC ,Fiio k1
крокодил Napisano April 28, 2017 #33 Napisano April 28, 2017 Da "citiram samog sebe": Nije mi problem da vucem sprave sa sobom, ali ih nisam ja pravio; ja sam pravio kutije i brinuo kako ce estetski da ispadne. Mogu da donesem (ako mislite da je interesantno): -linijski pretpojacivac koji je po vlastitoj shemi napravio Dragan Bojanic iz Jagodine, aka Theoretician, a ja skutijao, sa A12Z1; -pravi Hiragin Le Monstre pojacivac, sa 1,2 Farada, takodje rad Theoretician-a, u mojoj, odnosno gotovoj kutiji; -Pass B1 bafer, sa dodatom ecc88, rad Branka Nikolica, u mojoj kutiji; -6P6S po Saksovoj shemi ;Zlaja svajsovao, moja kutija; Ne znam kada ce biti svajserbal, ali ako je termin na jesen, donosim i "a la Bastanis" kutije, sa Altek basovima koje su u pocetnoj fazi izrade. Ja cu obaviti tezacki dio posla, a umni Milan Dragojlov. Ostale stvari su mi fabricke izrade, posto se radi o diy svajseraju, ne znam ima li smisla donositi ih? Mozda jedino izvor i kablici,da se ovo upotpuni i cuje se kako u stvari radi. U svakom slucaju, ja sigurno dolazim. Ne moram nista da nosim, a ako nestane rozea, bice loza od Muskat Hamburg grozdja, Nestin, naravno.
Woland Napisano April 28, 2017 #34 Napisano April 28, 2017 načelan termin je u drugoj polovini septembra, a sprave o kojima pričaš su diy, uklapaju se
skrstic Napisano April 28, 2017 #35 Napisano April 28, 2017 Kakve veze ima dal je DIY? Treba SVE čuti. Ko šta može neka dovuče.
shonne Napisano April 28, 2017 #38 Napisano April 28, 2017 a sto Sire ne poneses i kutije? Moje misljenje o zvuku ne znaci da ti ne treba to da uradis,...kako god.
sir Oliver Napisano April 28, 2017 #39 Napisano April 28, 2017 Ja mislim da je ovo ipak švajser bal i da se doćeraju švajseraji a ne brendovi. A za moje Transparent Audio klonove neću ni da pitam da ponesem. Čisto iz bezbedonosnih razloga.
Aleks Napisano Maj 31, 2017 Autor #42 Napisano Maj 31, 2017 Gde ćemo? Jel ste našli nešto gore? BGD i okolina, ili još gore od toga?
Aleks Napisano Jun 1, 2017 Autor #44 Napisano Jun 1, 2017 On 26.4.2017. at 11:46 PM, Alex said: Lokacija, o'mo Sisevac, o'mo neka druga plemenita lokacija Ako nema pametnijih predloga, u narednih par nedelja najverovatnije idem tamo da pecam. Usput slikam kafanu, raspitujem se detaljno oko uslova, cena i zakazujem datum. Eto, to je to. Zflazar je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah