Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Nema veze. Donesi da poredimo te kupovne sa diy u istom smislu (mala kutija a golem zvuk).

Napisano
13 minutes ago, shonne said:

mala kutija a golem zvuk...pfff :P

Što mi to nisi pre rekao da ne spiskam onolke pare na bljak zvučnike?

Napisano

bljak nisam upotrebio,...tvoja je stvar sta ces da radis sa svojim novcem.

od malo, nista veliko. Period.

vidimo se septembra :)

Napisano

0. ZM             Nosi> Iron PRE_ ?
1. Alex            Nosim: Ko zna šta ću da skuvam do sektembra, ipak najavljujem kandidaturu za zlatnog švajsaparata u kategoriji tranzistorsko-cevna tehnika i mali zvučnici (do 3 litra) 

2. skrstic        Nosim: SVE (osim zvučnika)
3. InSides        Nosim: FirstWatt F1 clone, DIY gramofon + par ruchica (eventualno i PhonoClone 3 ako neko lokalno ne obezbedi phono stage)
4. zflazar       Nosim: C3m line preamp (za sad) + @Ecija + njegove sprave (ako se prijavi).
5. Shonne      Nosi, ako mu Alex pomogne da spakuje u gepek, Jensen SS
6. Oliver Sir    Nosi JLSounds DAC i eventualno male zvucnike golemog zvuka

Ae dalje

Napisano
4 minutes ago, Alex said:

1. Alex            Nosim: Ko zna šta ću da skuvam do sektembra, ipak najavljujem kandidaturu za zlatnog švajsaparata u kategoriji tranzistorsko-cevna tehnika i mali zvučnici (do 3 litra) 

3. InSides        Nosim: FirstWatt F1 clone, DIY gramofon + par ruchica (eventualno i PhonoClone 3 ako neko lokalno ne obezbedi phono stage)
4. zflazar       Nosim: C3m line preamp (za sad) + @Ecija + njegove sprave (ako se prijavi).
6. Oliver Sir    Nosi JLSounds DAC i eventualno male zvucnike golemog zvuka Audio Alchemy DAc in The Box tweakovan, TPA3116,  i još nešto ako zgotovi.

Ae dalje

Napisano

Ponesi bre zvučnike. Kome se ne svidi nije bitno. Jedino se ti pitaš. Možda se i meni ne svidi, pa šta, reko ti ko je jediono bitan. 

Napisano

6. Oliver Sir    Nosi JLSounds DAC i eventualno male zvucnike golemog zvuka Audio Alchemy DAc in The Box tweakovan, TPA3116,  i još nešto ako zgotovi.

7.2a3 /sa kolegom Djuricom najverovatnije/3Wclasic sa vifa driverima,radovi u toku,Vukusic preamp ecc88 i Crescendo Milenium skoro zavrsen +kablovi ,mozda i Djuricine Babuske ako bude bilo mesta za sve.

Napisano

*posto prethodno nisam uredno copy-pejstovao, evo opet, uz mali dodatak..

6. Oliver Sir    Nosi JLSounds DAC i eventualno male zvucnike golemog zvuka Audio Alchemy DAc in The Box tweakovan, TPA3116,  i još nešto ako zgotovi.

7.2a3 /sa kolegom Djuricom najverovatnije/3Wclasic sa vifa driverima,radovi u toku,Vukusic preamp ecc88 i Crescendo Milenium skoro zavrsen +kablovi ,mozda i Djuricine Babuske ako bude bilo mesta za sve

8. Vix - PAM 8403, D klasa, a mozda do tada sklopim i PAM 8610. DAC ,Fiio k1 

Napisano

Da "citiram samog sebe":

Nije mi problem da vucem sprave sa sobom, ali ih nisam ja pravio; ja sam pravio kutije i brinuo kako ce estetski da ispadne. Mogu da donesem (ako mislite da je interesantno):

-linijski pretpojacivac koji je po vlastitoj shemi napravio Dragan Bojanic iz Jagodine, aka Theoretician, a ja skutijao, sa A12Z1;

-pravi Hiragin Le Monstre pojacivac, sa 1,2 Farada, takodje rad Theoretician-a, u mojoj, odnosno gotovoj kutiji;

-Pass B1 bafer, sa dodatom ecc88, rad Branka Nikolica, u mojoj kutiji;

-6P6S po Saksovoj shemi ;Zlaja svajsovao, moja kutija;

Ne znam kada ce biti svajserbal, ali ako je termin na jesen, donosim i "a la Bastanis" kutije, sa Altek basovima koje su u pocetnoj fazi izrade. Ja cu obaviti tezacki dio posla, a umni Milan Dragojlov.

Ostale stvari su mi fabricke izrade, posto se radi o diy svajseraju, ne znam ima li smisla donositi ih?

Mozda jedino izvor i kablici,da se ovo upotpuni i  cuje se kako u stvari radi.

U svakom slucaju, ja sigurno dolazim. Ne moram nista da nosim, a ako nestane rozea, bice loza od Muskat Hamburg grozdja, Nestin, naravno.

Napisano

a sto Sire ne poneses i kutije? Moje misljenje o zvuku ne znaci da ti ne treba to da uradis,...kako god.

Napisano

Ja mislim da je ovo ipak švajser bal i da se doćeraju švajseraji a ne brendovi.

A za moje Transparent Audio klonove neću ni da pitam da ponesem. Čisto iz bezbedonosnih razloga.

• 1 month later...
Napisano

Gde ćemo?

Jel ste našli nešto gore? BGD i okolina, ili još gore od toga? :D 

Napisano
On 26.4.2017. at 11:46 PM, Alex said:

Lokacija, o'mo Sisevac, o'mo neka druga plemenita lokacija

Ako nema pametnijih predloga, u narednih par nedelja najverovatnije idem tamo da pecam. Usput slikam kafanu, raspitujem se detaljno oko uslova, cena i zakazujem datum. Eto, to je to.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...