Doktor Napisano Oktobar 5, 2018 #420 Napisano Oktobar 5, 2018 Mne, ja kako vidim sa slika, ovoj ekipi na jedrilici je sve to oko kormilarenja, navigacije, uzivanja u jedrenju/voznji sekundarno, vec je mobilni fon, pad i ostale digitalne djunte definitivno primarno, ono glavno. Totalna alijenacija na delu.
ninja Napisano Oktobar 5, 2018 Autor #421 Napisano Oktobar 5, 2018 Sta ja znam, ipak je realnije od PS4 A taj, jedini, koji slika sa mobilnim je profesionalac koji je vec par puta jedrio oko svijeta a sada nas nadgleda i tjera da radimo a ocito i slika.
ninja Napisano Oktobar 12, 2018 Autor #422 Napisano Oktobar 12, 2018 Hebemu miša, možda i nije loš black coffe je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Oktobar 12, 2018 #425 Napisano Oktobar 12, 2018 a i sta ce ti , svejedno nemas 00 za to :rofl:
ninja Napisano Oktobar 17, 2018 Autor #428 Napisano Oktobar 17, 2018 Iskreno, kad bi me pitali za GS ja bih ko u onom filmu: I tata bi sine
Zen Mod Napisano Novembar 11, 2018 #432 Napisano Novembar 11, 2018 ratluk u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku u ratluku................................
ninja Napisano Novembar 11, 2018 Autor #433 Napisano Novembar 11, 2018 Vidiš koja dubina i perspektiva.
ninja Napisano Novembar 11, 2018 Autor #434 Napisano Novembar 11, 2018 Učim se da budem pravi svajser
Zen Mod Napisano Novembar 11, 2018 #435 Napisano Novembar 11, 2018 ce ti dobro dodje kad budes radio oni BMW a mozes bolan i Tann kuteje da povaris
Beli_Ninja Napisano Novembar 11, 2018 #436 Napisano Novembar 11, 2018 Secam se jednog clana koji je stalno govorio da svi hoce lemilicu u ruke ali knjigu niko. Sad ga razumem
Zen Mod Napisano Novembar 11, 2018 #437 Napisano Novembar 11, 2018 zeleli ste reci? dzaba sve knjige ovoga sveta , ako je neko ...... ajd da se ne izrazim , nego lepo - ne bas vredno postovanja ljudsko bice poenta je u zabavi , hobiju, druzenju ..... a ne u tome da neko mora da postane profesionalac sa lemilicom , kad je vec profesionalac u necemu drugom
ninja Napisano Novembar 11, 2018 Autor #438 Napisano Novembar 11, 2018 21 minutes ago, Beli_Ninja said: Secam se jednog clana koji je stalno govorio da svi hoce lemilicu u ruke ali knjigu niko. Sad ga razumem Je li možeš da objasnis šta si htjeo sa ovim reci posto uz sav trud ne razumjem?
Beli_Ninja Napisano Novembar 11, 2018 #439 Napisano Novembar 11, 2018 1 hour ago, ninja said: Je li možeš da objasnis šta si htjeo sa ovim reci posto uz sav trud ne razumjem? Zezam se naravno Nego secam se kako je Sipi znao da obrusi. A kada vidim tebe da se igras TIG aparatom podsecas me na mene kada sam poceo lemilicom da se igram. Zavarivanjem se bavim iz pozicije internacionalnog inzenjera zavarivanja pa znam koliko mora literature da se preceslja da bi bio dobar majstor zavarivac.
Zen Mod Napisano Novembar 11, 2018 #440 Napisano Novembar 11, 2018 svi junaci nikom ponikose ......... cast onima koji odose visom voljom
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah