Jump to content

P: rasprodajem sistem SNIŽENE CENE!

Preporučeni Komentari

Napisano

Sve ide, doduše, ne može preko reda iz čisto tehničkih razloga. Prvo idu zvučnici... http://www.diyaudio.rs/topic/121-diy-system-by-stein-co/page-29#entry195157

Uz zvučnike ide komplet napajanje sa strujnim kablovima i pretvaračima.

Voleo bih da se pre kupovine dođe lično pogledati i poslušati a ako se postigne dogovor oko cene i uslova, voljan sam sesti u auto i odneti zvučnike do kupca (ako isti nije u mogućnosti da iste strpa u svoj auto)

Sve ostalo se može prodavati i kasnije ali moram imati amplifikaciju i izvore da bih mogao potencijalnom kupcu prezentovati mogućnosti i kapacitete zvučnika.

Što se cena tiče, imam neke cifre u glavi ali bih prvo voleo da se potencijalni kupac lično opredeli putem slušnog testa, prvo kod mene a potom možda i kod njega...

• 2 nedelje kasnije...
  • 3 nedelje kasnije...
Napisano

Bili mi gosti iz susednog grada da čuju, onjuše, poslušaju. Oduševljeni. Međutim, i pored toga moram da kažem da je oglas i dalje aktuelan. (ako se od prvospomenute sesije šta izrodi, to će biti vezano za jedan par elektrostatika)

• 2 months later...
Napisano

up...

Forumaški popust, 950 ojrona za par elektrostatika.

Acer Extensa 5220 - 120G disk, T7500 procesor (zamenjen originalni celeron) instaliran audiophile Linux (mada to ne znači ništa) i proširen kapacitet memorije. Baterija je upotrebljiva ali je polu-gecrkt tako da stalno radi na ispravljač.

Arcam R-DAC sa originalnim pakovanjem, ispravljačem, ispravan, šljaka savršeno, dvesta ojra ili dogovor.

Technics gramofon, SL-1500 original ručica - opciono sa Rega RB-250 ručicom - opciono sa novom zvučnicom Ortofon 2M Red. Cena u zavisnosti od kombinacije. Gramofon je došao do mene sa manjom greškom u radu, nakon zamene svih elektrolita, oporavio se i radi besprekorno. Očišćen i 100% funkcionalan.

ESL150_01.JPG

ESL150_04.JPG

Napisano

Ako neko kupi, da. Oba para još uvek na raspolaganju. Al' ja sam izgleda uvek takve neke sreće u trgovini. To što kupim, kupim zauvek, jer prodat' ne umem... Al' dobro.

Napisano

da bi se nešto prodalo moraju se istrpeti izvesni gubici

što je veća egzotika, kao u tvom slučaju, trpljenje će biti veće

Napisano

Stein, baš me zanima, koji su elektrostatici i koliko tražiš za njih? Može ovde, a može i PM.

Napisano

Hvala lepo, Lazo, Deluiju baš onako dobro, a cena je stvarno korektna.

Napisano

Elem, na Soltanus sajtu ovih zvučnika nema, zamenjeni su modelom "Phoenix 150" na kojima je dodatno u interesu trpljenja većih snaga a u saradnji sa posebno odrađenim subwooferom opseg sa nominalnih 150Hz pomeren na nominalno 200Hz.  Kod mene zvučnici idu od 120Hz a sve zahvaljujući aktivnoj skretnici... U standardnoj izvedbi, ESL-i imaju pasivu kao high pass, kod mene to ide preko aktive. Naravno, namesto kutije sa jednim 12" basom, kod mene drlja 4 komada od 15" na ploči, tj open baffle a sve u cilju usklađivanja karaktera i izbegavanja uticaja kutije na zvuk subwoofera.

Napisano

e sad, šta ti prodaješ za 950e? samo panele ili panele sa tim silnim sub-ovima?

Napisano

cena novih esl-150 je bila 1350e, a sa vuferom 1850 tako da pola cene za polovnu stvar je normalna cena

ok, steinovi vuferi su i moćniji i ima ih više ali život je kučka, zar ne?

Napisano

ne bih to nazvao tim grubim imenom, jer na zapadu i kod tebe u šveCkoj imaju odličan izraz za ovakve situacije, nothing personal it's just business

Napisano

^

Da, ali za taj " biznis " sto ti ovde primenjujes postoji PM ili drugi nacin komunikacije.

Telefon, npr.

U najmanju ruku, pretera ga ovim tvojim potpitanjima i komentarima.

@stein, oprosti na ovom off-u.

Ti bar mozes kao moderator ova sva suvisna naklapanja skloniti na "smetliste".

Da poentiram. Tvoja prodaja Soltanus kompleta je apsolutni bargain za onoga ko to moze sebi priustiti.

Napisano

ma i ja volim steina, samo da razmisli o realnosti

Napisano

Cela fora prodaje nije u onome sta se prodaje, vec sta se namerava uciniti dobjenim novcem. Moze biti audio a i ne mora, moze biti objektiv, grejanje za kucu, kuca, maca, konj...ma nema veze, mada me zivo zanima. Mozda Stein kupi neke dobre slusalice, DAC, fotoaparat pa ode na put oko sveta ;)

• Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...