Jump to content

Kupujem manji integralac


vdzele

Preporučeni Komentari

Iza zvučnika su apsorberi. U biti bi moglo pojačalo oko 30 cm širine, stime da bi morao modem na njega onda da ide. Postolja su od ranije ostala dok sam imao druge zvučnike, nekako se potrefilo da idealno dolaze i na ove, ko dupe na nošu.  :assshake:

 

I mene interesuje to vuletovo pojačalo ako je malo.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Baš me zanima koje je to famozno Vuletovo pojačalo? Dajte neki link.

 

Zbog čega famozno?

 

Kompaktnih je dimenzija, nije skupo, mislim da vredi truda:

 

http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/28728-current-mirror-amp/

 

http://*****************/showthread.php?tid=826

 

 

Mogu da se naprave i dva manja mono bloka, verovatno i još manje dimenzije sa smd...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Meni samo niije jasno kako to misli kada kaže

 

 

Идеја приликом конÑтрукције овог појачала била је избећи клаÑичан напонÑки појачавач, који је главни ''загађивач'' у Ñваком колу..

Коришћена Ñу позната решења, Ñа широком употребом у електроници, из непознатог разлога још увек ретко примењивана у хајфају..

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Moj ti je savet da odustaneš na vreme, prvo te kutije nisu predviđene za slušanje sa 30 cm udaljenosti pogotovu ne taj ribon, drugo odstupaš potpuno od filozovije ovog hobija ili ludila sve jedno, jer tražiš pojačalo ne po zvučnim osobinama nego veličini, to me malo podseća na komplete knjiga na metar ( ne zameri).

 

Moja prepourka: izmesti ti to lepo dlje od kompa za pravo uživanje u muzici, nisu to loši uređaji, naprotiv i nabaci neki malko ozbiljniji pc sistem ili sluške i malog baš malog lampaša  i to lepo koristiš za pozadinsko slušanje dok nešto čangrljaš po kompu.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Gainclone bi se tu cuo lepo,recimo kao ona varijanta koju je nekad pravio Stein?

 

Sada vozam malog Kenwood-a A-34. Taman toliki koliki je i štampač na polici iznad. Svaka čast samogradnji ali ovaj mali integralac bolje svira od bilo kojeg GC-a kojeg sam pravio. Koštao me otprilike pola cene trafoa za GC.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Imaš neki konkretan predlog čim ovo predlažeš ili....nisam još razmišljao na tu temu... daj neki konkretan predlog.

 

Da dubina bi mi bila onda do 25cm.

Neki T+A Pulsar,lici na posteno uradjeno,mozes da ga prodas kada ti dosadi,ne pada mu cena,a i uklapa se u Fancy pricu,jer vidim da volis da stvar ima pedigre,ili bar ime i prezime.Za pravo uzivanje ja trenutno preferiram neke slatke lampe,jer volim da ugadjam sebi.U tvojoj vrijanti bi to bilo neko malo pojacalcce sa 2A3 lampama.Inace za onako blizu ima mnogo kandidata mislim na zvucnike koji se lepo cuju.Ja sam trenutno subjektivno raspolozen prema vintage papirima sa al ni co magnetima,pa ne mogu da posavetujem iskreno.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...