Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
14 hours ago, Doktor said:

Pedro Paskal ( Narcos, Mandalorian ) standardno dobar, jos jedan pogodak u vidu male Bele Remzi ( Game of Throne)

Oberyn_Martell-Pedro_Pascal.thumb.jpg.9b48e0c5fb3f8fa9c440768b3212e847.jpg

Napisano (izmenjeno)
18 hours ago, shonne said:

Ja nisam igrao igricu, tako da ne znam kako prica tece...ali ovo za sad je meni odlicno. 🤗

Sinoć odgledao 2, epizodu. :coffee:

Spoiler

Nikako ne mogu da prihvatim da je način infekcije ugrizom, a radi se o gljivici kao patogenu. Jednostavno, sve ono što sam saznao, naučio i prihvatio još iz OŠ ( poznavanje prirode, biologija ), pa gimnazija ( biologija ), te u "sitna crevca" na med. fax-u ( mikrobiologija sa parazitologijom, patologijia, patofiziologija i naročito infektivne i tropske bolesti ) me blokira u gledanju ove serije.

Očigledno je da bi bio veliki problem kako postaviti serijal ukoliko bi se put zaraze dešavao putem spora i to aerosolom, dakle vazduhom.

Pratiću ovaj tv serijal i dalje, ali ne vidim razlog za i dalje toliki hajp ? Moguće da je zbog same igre TLOU 1 ( pa i 2  deo ) koja ima kultni status.

Čitam da će biti igra i na PC konačno ( 3. mart 2023. ).

WWW.RADIOTIMES.COM

A different kind of clicker is coming to PC.

:popcorn: :drink:

Izmenjeno od Doktor
Napisano

Doc, ne smatram ja ovu seriju za hajp, samo posle TWD ovo mu dodje kao dobro osvezenje, sa takvom tematikom. 

Napisano

Ko je gledao 3. epizodu The Last of Us ? Htedoh postovati jos u ponedeljak ali, danas-sutra. :)

Pomenuta epizoda je podigla veliku prašinu i usijala socijalne mreze. 
IMO - odlična minijatura koja se moze izolovano gledati, a i sasvim fino paše kao intermeco za Pitsburg u 4. ep. gde se očekuje, ako je po PS igri, prava "klanica". ;)

Napisano

Koliko su daleko otisli, da su u seriju ubacivali likove iz igrice koji su pozajmljivali glasove, sada glume...odlicna 5 epizoda, The last of us. 🤗

• 3 nedelje kasnije...
Napisano

^ Ja sam mislio da je sve bilo gotovo sa prvom sezonom. Ne znam zašto filmadžije, posebno američke, stalno imaju potrebu da sve razvodnjavaju.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...