Doktor Napisano April 7, 2019 #617 Napisano April 7, 2019 2 minutes ago, shonne said: U zadnje vreme sam toliko citao teorija kako ce serija da se zavrsi da sam sad sve zbunjen. Prosli put su izbacili neku sliku i rekose svi sa desna ce da budu mrtvi WTF... Pocinje doktore u nedelju pa ce da vidimo Skoro pa svi ce da zaginu. Meni bitno samo da Dzora, Klegan i Berik nekako izvuku zive glave, za sve ostale mi manje bitno. Ocigledno je da mi ljubimica Sersei nece docekati zadnju klapu finalne sezone. Na zalost. A da, kako za sada stoje stvari po net-u, Tarli ce da pretekne. shonne je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano April 7, 2019 #620 Napisano April 7, 2019 1 minute ago, shonne said: Nasmejao sena Zenov post... Meni taj post nije uopste smesan.
Zen Mod Napisano April 7, 2019 #621 Napisano April 7, 2019 imo bi ja da kazem na to nesto , ali bi bilo protiv pravila foruma (ne dirati u politiku , nacije, rodnu ravnopravnost) ene , nece da se ozene , bio bi to incest ..... mada kod te familije to bese normalna stvar
Doktor Napisano April 7, 2019 #622 Napisano April 7, 2019 Nego, ima po netu sinopsis 1. epizode koja ce da bidne u nedelju. Ste citali, videli ? Eve je u attach, pa ko nema prblm za spojler-e, ete je. 1 ep..txt
shonne Napisano April 7, 2019 #623 Napisano April 7, 2019 To bese nfo za onog hackera sa dark web koji sve zna o GOT? Citao nesto da se pojavilo, ali nisam jurio nfo.
ebe Napisano April 12, 2019 #626 Napisano April 12, 2019 Upravo sam odgledao cetvrtu epizodu Billions. Jedna od najboljih, ako nije najbolja do sad.
Doktor Napisano April 15, 2019 #628 Napisano April 15, 2019 Bese jutros rano prva epizoda 8. finalne sezone GOT. @shonne mi se nesto ucutao ? Da li "vari" jos uvek epku ili . . . . ? Ne brinite, necu o ovoj sezoni napisati ni jedan spoil.
shonne Napisano April 15, 2019 #629 Napisano April 15, 2019 Doktore, cekao ja to nocas, gledao jutros u 5 [emoji16]Prva epizoda 8 serijala, kao da sam gledao prvu epizodu 1 serijala... I onaj klinac sto docekuje vojsku, kao Ajra u prvoj sezoni Lanistere. Sa neke strane se tako nesto i ocekivalo, polako se 'kuva' do raspleta [emoji3]
Doktor Napisano April 16, 2019 #630 Napisano April 16, 2019 . . . shonne and grone je reagovao/la na ovo 1 1
Doktor Napisano April 22, 2019 #632 Napisano April 22, 2019 Druga epizoda 8. i finalne sezone GOT-a je 'ladno mogla samo da se nasloni/nastavi na onu prvu. Medjutim, sjajno uradjena, puna emocija, sentimenta, ponovnih susreta, sedenja nekadasnjih ljutih neprijatelja uz kamin i vino. Necu vise, odgledajte. Ja cu ovo gledati u integralu za praznike ep.1 & 2. Preporuka. Hajlajt je muzicka numera koja ce sigurno obeleziti ovu poslednju sezonu. D i g i t a L je reagovao/la na ovo 1
shonne Napisano April 22, 2019 #633 Napisano April 22, 2019 Druga epizoda 8. i finalne sezone GOT-a je 'ladno mogla samo da se nasloni/nastavi na onu prvu. Medjutim, sjajno uradjena, puna emocija, sentimenta, ponovnih susreta, sedenja nekadasnjih ljutih neprijatelja uz kamin i vino. [emoji4] Necu vise, odgledajte. Ja cu ovo gledati u integralu za praznike ep.1 & 2. Preporuka. Hajlajt je muzicka numera koja ce sigurno obeleziti ovu poslednju sezonu. [emoji106]Doktore jesi li citao za onu teoriju da je Night King zapravo dosao po Dzejmija Lanistera?
shonne Napisano April 22, 2019 #634 Napisano April 22, 2019 Nagradno pitanje... Koja familija jase zmajeve?
Doktor Napisano April 23, 2019 #635 Napisano April 23, 2019 8 hours ago, shonne said: Doktore jesi li citao za onu teoriju da je Night King zapravo dosao po Dzejmija Lanistera? Nisam. Moguće je da dolazi zbog njega jer kolaju priče po net-u da je NK neki od taragijanskih kraljeva ? Isto što je bila čitava furtutma zbog onog kolaža delova šaka i stopala na zidu na kraju prve epizode na šta podseća sa onim malim raskomadanim i razapetim nesretnikom unutar tog krvavog kolaža. Moj utisak nakon ove druge ep. je da će jedan od mojih ljubimaca, Bata Džora zaginuti u sledežoj epizodi. Praktično se opraštao od pola ekipe kao da se više neće nikada videti ( možda u Valhali ? ). I ovo sa Brijen mi je takođe vrlo sumljivo da li će i ona preteći bitku sa hodačima koja predstoji. Sivi Crv je već viđen kako ga komadaju Noćni. Dakle, tipujem da je gotov i on. Ima tu još ozbiljnih kandidata da se oproste od serije, ali otom potom.
shonne Napisano April 23, 2019 #636 Napisano April 23, 2019 Nisam. Moguće je da dolazi zbog njega jer kolaju priče po net-u da je NK neki od taragijanskih kraljeva ? Isto što je bila čitava furtutma zbog onog kolaža delova šaka i stopala na zidu na kraju prve epizode na šta podseća sa onim malim raskomadanim i razapetim nesretnikom unutar tog krvavog kolaža. Moj utisak nakon ove druge ep. je da će jedan od mojih ljubimaca, Bata Džora zaginuti u sledežoj epizodi. Praktično se opraštao od pola ekipe kao da se više neće nikada videti ( možda u Valhali ? [emoji4] ). I ovo sa Brijen mi je takođe vrlo sumljivo da li će i ona preteći bitku sa hodačima koja predstoji. Sivi Crv je već viđen kako ga komadaju Noćni. Dakle, tipujem da je gotov i on. Ima tu još ozbiljnih kandidata da se oproste od serije, ali otom potom. Da, spominje se da je NK jedan od targ. Kraljeva,...Zato je ova serija i dobra, prica se o svemu i svacemu [emoji3]Videcemo...
Zen Mod Napisano April 23, 2019 #637 Napisano April 23, 2019 ja sinocke odgledah drugu ep. o je zadnja sezona , pa mogu na kasicicu shonne je reagovao/la na ovo 1
mrcelavi Napisano April 24, 2019 #638 Napisano April 24, 2019 Sad ste me ponukali da promislim, i dođe mi logično da će poslednja sezona da bude šokantntna do jaja, kako bi završili u velikom stilu a da ne upadnu u Fairy Tail. Znači izginuće većina glavnih likova u epskim scenama. Očekujem da će kamera da briljira ( mene to fascinira više neg animacije), scena oko kamina je fantastična, svetlo, uglovi, ambijent. Portreti Sanse i Daenerys takođe. Fotografski ova sezona najbolje odrađena bar do sada. Negde pročitah da posle GOT više ništa neće biti isto (film i tv serije), slažem se.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah