Aleks Napisano Avgust 14, 2014 Autor #91 Napisano Avgust 14, 2014 See Ya @ Circlotron! Sure! Baš sam dugo razmišljao/premišljao/tragao šta sledeće da pravim, tj. šta želim da imam/slušam... mora da bude cevka u ulazu, mora da bude jednostavno, mora da ima samo 2 stepena pojačanja, mora da ima min. 40-50W, i da bar malo bude u A klasi... kada se svi ti filteri primene, ispada Bastard Susy Samo, to će poprilično da popričeka.... da se srede prvo neke životne situacije.... ali delovi se već prikupljaju I da, mora da bude integrated, u stvari samo digital volume control sa selektorom ulaza - potpuno neutralan "preamp", sa još po nekim kontrolama u mikrokontroleru, itdd.......
stein Napisano Avgust 14, 2014 #92 Napisano Avgust 14, 2014 Treba se držati one sipijeve: Il' lako, il' nikako!
Aleks Napisano Novembar 26, 2015 Autor #93 Napisano Novembar 26, 2015 Never ending babelfishing... Prepravljao ovo moje mini čudo da liči na nešto... ljudski. U svoj nameri da to bude vau-džess, želeo sam i zvučno da ga sredim - ono malo bruma što se čulo da uništim. Jel moguće dodavanjem običnog vazdušnog kalema 1.4mH u CLC konfiguraciju toliko dobiti na bas ekstenziji da čak i 6-ice basići zvuče kao babaroge? Ili sam umislio. Ili taj kalem mnogo znači? Prelazim po playlistama i raznoraznim žanrovima i ne verujem šta čujem... Da, brum se izgubio, između ostalog.
progster Napisano Novembar 26, 2015 #94 Napisano Novembar 26, 2015 Never ending babelfishing... Prepravljao ovo moje mini čudo da liči na nešto... ljudski. U svoj nameri da to bude vau-džess, želeo sam i zvučno da ga sredim - ono malo bruma što se čulo da uništim. Jel moguće dodavanjem običnog vazdušnog kalema 1.4mH u CLC konfiguraciju toliko dobiti na bas ekstenziji da čak i 6-ice basići zvuče kao babaroge? Ili sam umislio. Ili taj kalem mnogo znači? Prelazim po playlistama i raznoraznim žanrovima i ne verujem šta čujem... Da, brum se izgubio, između ostalog. Kojom debljinom si motao to? I što baš 1.4mH (nisam upućen u CLC)? Ne košta ništa da se proba, sad sam u BG, ali kad odem doma mora da se proba makar bilo i gore...
Zen Mod Napisano Novembar 26, 2015 #95 Napisano Novembar 26, 2015 CLC je uvek superioran CRC filteru , izmedju ostalog zbog toga sto dobijas na energy storage naravno , sto veca induktivnost (do odredjene prakticne granice) , to bolje recimo da bi ultimative resenje bilo LC filter , pogledati NEM AI150 thread na Big DiyA za primer zahvaljujuci bipolarnom napajanju moguce je koristiti differential choke , tako da nije potreban air gap ali ....... ima i kvaka , sem troskova za choke - recimo da za +/-24Vdc @2A ti trebaju sekundari reda velicine 35Vac
Aleks Napisano Novembar 26, 2015 Autor #96 Napisano Novembar 26, 2015 I što baš 1.4mH (nisam upućen u CLC)? Ostalo od never ending igrarije sa zvučnicima Debljina isto kao induktivnost, samo zameniti henrije metrima
progster Napisano Novembar 26, 2015 #97 Napisano Novembar 26, 2015 Đavo izgleda tebi ne da mira... A ni meni. EDIT:Kako sam krenuo biće monoblokovi na kraju.
Aleks Napisano Januar 3, 2016 Autor #99 Napisano Januar 3, 2016 C. 1A isto. Da leti ne vrišti od toplote Ionako je bilo ok, ovako je baš ok.
Aleks Napisano Januar 3, 2016 Autor #101 Napisano Januar 3, 2016 Iskreno, ako se proda, novac od ovoga ide na nešto sasvim drugo što nema veze sa diyom...
Zen Mod Napisano Januar 3, 2016 #102 Napisano Januar 3, 2016 da si zivozdrav ....... kad jednom napravis , lako je opet
Aleks Napisano Januar 4, 2016 Autor #103 Napisano Januar 4, 2016 'fala Elem, to jes... misija uspešno pređena. Sve problemomuke sa jfets, mosfets, A klasom, hlađenje/grejanje, zujanje trafoa, elektroliti, i za kraj poslastica - vođenje mase/ulaznog signala kod ampova sa jednostrukim napajanjem. Moš' sto puta pročitati sve knjige/forume, dok ne proteče par 'iljada amperčasa kroz amp i utrošiš bar kilo tinola, nema nauke. zerowaf je reagovao/la na ovo 1
grau. Napisano Januar 4, 2016 #104 Napisano Januar 4, 2016 koliko si naplatio zen modu ovu reklamu na gujsci?
Aleks Napisano Januar 4, 2016 Autor #105 Napisano Januar 4, 2016 Isto kolko i on meni šemu, savete... zerowaf je reagovao/la na ovo 1
grau. Napisano Januar 4, 2016 #106 Napisano Januar 4, 2016 ne znam da li sam lud ali meni su avi ti alephi i iteracije uvek svirale bolje u verzijama sa malom snagom.
Aleks Napisano Januar 4, 2016 Autor #107 Napisano Januar 4, 2016 Eto sjajne prilike da iskoristiš popust
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah