Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 40
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Kuciste od Xono:a, pri transportu bio je zaljepljen sa onom sivom selotejp trakom pa je sve ostalo odozdo i sada je ljepljivo i "slipavo" ...

Napisano

Postavljena slika

Jel ovo?

Ako je metalno kuciste onda medicinski benzin, alkohol.  Nitro razredjivac.

Aceton u krajnjem slucaju samo sa metala niakko plastike.

Napisano

Uzmes istu takvu (ili slicnu) traku samo novu i vise puta je zalepis i skines na mestu gde su ostaci lepka. Uglavnom se skine relativno lako. 

Napisano

Uzmes istu takvu (ili slicnu) traku samo novu i vise puta je zalepis i skines na mestu gde su ostaci lepka. Uglavnom se skine relativno lako. 

Ima podosta toga, vise od pola povrsine je takvo. Sad kad sam uzeo da mijenjam kablove zasmetalo mi pa reko da rijesim jednom za svagda :)

Napisano

Nije aceton, nego neki surogat... pise bez acetona, ulja, boje i parfema. To sam prvo probao pre nego sto sam pitao :(Upravo probao medicinarski/apotekarski benzin, votku (rakiju ni u snu), sredstvo za pranje prozora i ulje. Nista ne pomaze. Na kraju cu ostaviti ovako, svakako se ne vidi i sa donje je strane :(

Napisano

nitro

glicerin? ;-)

Woli, nije da ne skida ali ide u Q polako, ima toga dosta i jos dve kutije i sa tim tempom treba da trljam 15 sati. 

Sta mislite za fen i grijanje?

To je stojalo tako vec 2 godine :(

Napisano

Crni mat sprej. Pokriva sve greške... Ako ne pomogne, onda valjak i crna mat za školske table. To sigurno pokriva sve...

Napisano

A obican alkohol? Mada mislim da i nije bas od pomoci. Te lepkove uglavnom rastvara med. benzin, aceton, nitro razredjivac ali rizik je farba ili plastifikacija. Probaj uljani razredjivac.

Napisano

Probaj sa etanolom - 96% alkohol.

Votka nije baš neki razređivač....

Probacu i to kad uspijem da nadjem alkohol .... to je u ovoj zemlji problematicno ;-)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...