Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

dve stvari

prvo...smanjena struja na PD na 20mA...sad je to to....

dva...udarala me struja kad dovatim kuciste je negde u lancu je bio fiter u napajanju (laptop)...laptop skunut sa uzemljenja

idemo dalje...

Napisano

Tasti stavi levu ruku u casu sa vodom, desnom nek ispituje. Nije neki osciloskop, al detektuje struju garant. Za vrhunske naucne rezultate.:D

Napisano
16 hours ago, grau said:

.... stavi decu u faradejev kavez.....idemo dalje.....

Ma jok kupio sam i one gumene rukavice sto tetkice nose...da imaju po kuci....;)

14 hours ago, grozni said:

Tasti stavi levu ruku u casu sa vodom, desnom nek ispituje. Nije neki osciloskop, al detektuje struju garant. Za vrhunske naucne rezultate.:D

Aaaa ne, to je ruka sto mi topli obrok na sto stavlja....ima boljih pretendenata....:rolleyes:

Sve namikereno...ne osciliram vise pri kontaktu sa pojacalom....

Sviri, slusam, gledam, uzivam....dok cajgeri sekle...a ja mislim u sebi...e bata bane jes ti neki mnooogo zaheban lik....:P

Samo da otpeljam zenu i nejac na jedno 3 dana...e to bi bio poso:rolleyes:

Napisano

čestitam od srca, projekat odrađen od početka do kraja kako to dragi bog zapoveda.

nadam se da je ono sa treskanjem struje bila halucinacija i da se neće ponoviti.

bravo i za dizajn, lično se više ne palim (toliko) na gledanje nego na slušanje lampaških pojačala!

Napisano
9 hours ago, bata bane said:

......

Sviri, slusam, gledam, uzivam....dok cajgeri sekle...a ja mislim u sebi...e bata bane jes ti neki mnooogo zaheban lik....:P

..........

ma cisto coveku dodje da ga poljubi u dupe dlakavo ........ kako ga je naracunjo

:svakatidala:

Napisano
23 hours ago, Zen Mod said:

ma cisto coveku dodje da ga poljubi u dupe dlakavo ........ kako ga je naracunjo

:svakatidala:

bolje u glavu, .....mada nije neka razlika...na izgled....:P

On 5/3/2016 at 8:51 PM, Zflazar said:

čestitam od srca, projekat odrađen od početka do kraja kako to dragi bog zapoveda.

nadam se da je ono sa treskanjem struje bila halucinacija i da se neće ponoviti.

bravo i za dizajn, lično se više ne palim (toliko) na gledanje nego na slušanje lampaških pojačala!

Fala cika Z, moracemo da organizujemo jedno druzenje cim pre..;)

Napisano
On 5/3/2016 at 10:42 PM, Zen Mod said:

ma cisto coveku dodje da ga poljubi u dupe dlakavo ...

Evo, taze od sinoć ;)

A pojačalo... ...kanta! Tačnije, dve kante :D

IMG_20160504_184502.jpg

Napisano
16 hours ago, grozni said:

Wow, kakvo vodoinstalatersko pedu, :msn-rofl:btw...Jesu li to Kabasi 

Jes to su famozne kobasice

Napisano

Kabasi su lutkice. Kad god sam ih slusao, koji god model, za svoju klasu a posebno cenu radili ko grom. Sa lampama se slazu odlicno. Verujem da su opak match sa The  Predmetom pored vodoinstalaterskog .... Pozdrav

• 1 year later...
Napisano

Prvi za koji znam da se se pojavio... Za mladje ljude, ne verujem da cemo mi stariji docekati drugi primerak. :wub:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...