Zvu Napisano Mart 2, 2013 Autor #24 Napisano Mart 2, 2013 Evo i nekih problemčića tokom zezanja oko skretnice. Gated snimak na oko 580Hz Zelena bez RLC-a, bordo sa. Razlika, dupe/oko Bilo dernjanja za medalju
Zvu Napisano Mart 2, 2013 Autor #25 Napisano Mart 2, 2013 I da, da ne zaboravim... Hvala Zenu na širenju jevanđelja po Sonidu. Nekolicina nas koji smo kupili ove zvučnike smo mu vrlo zahvalni. Četa mala ali odabrana :girl_ten:Baš sam Čakiji pre nekoliko dana napisao PP da se nadam da će Varge nastaviti uspešno da vode biznis jer je ludilo koji kvalitet se dobija, a za koje novce.
BlueSky Napisano Mart 2, 2013 #26 Napisano Mart 2, 2013 Auuu Zvu, lepo! Tako nešto hoću i ja da napravim, ali parice su otišle u kombi za posao.
Zvu Napisano Mart 2, 2013 Autor #27 Napisano Mart 2, 2013 Auuu Zvu, lepo! Tako nešto hoću i ja da napravim, ali parice su otišle u kombi za posao. Prvo biznis, lako ćeš posle pležьr
gaggia Napisano Mart 2, 2013 #28 Napisano Mart 2, 2013 Evo i nekih problemčića tokom zezanja oko skretnice. Gated snimak na oko 580Hz Zelena bez RLC-a, bordo sa. Razlika, dupe/oko Bilo dernjanja za medalju cek - pik na oko 3,5khz? jel to ono?
vladac Napisano Mart 2, 2013 #29 Napisano Mart 2, 2013 @Zvu Da li si u prilici da snimis odziv sa roze sumom kroz neki VA? Evo moze ovaj: http://people.kth.se/~johk/jdft/screenshots.html Znaci pojedinacni odzivi 12" i v.tonca, kao i zajedno. Imas li uslova da izmeris/snimis krivu impedanse kutije, zanima me Fb=? (ARTA ?) Hvala sto si nam prikazao na cemu radis, pozdraV ps nesto me uznemirava pisanije... http://people.kth.se/~johk/jdft/screenshots.html jel sad radi?
chakija Napisano Mart 2, 2013 #31 Napisano Mart 2, 2013 Čestitam Zvule! Ekstra izgleda kutija sa sonidom-boja legla samo tako SCW300 je po meni ko stvoren za E-W varijacije. Srednji koji iz njih izlazi prosto je greota ubijati. Ja ekstaziram sa njima već više od godinu dana. Inače, što se tiče visokih ja sam napravio 6 B.A.D. panela pa sad pokušavam s njima da neutrališem nedostatak dušeka E da, više puta sam se zahvaljivao Zen-u pa mislim da nema smisla da više maltretiramo čoveka...
Zen Mod Napisano Mart 2, 2013 #32 Napisano Mart 2, 2013 vala bas vise radite , pravite decu i ne smarajte nas matorce gundjgundj
Zvu Napisano Mart 2, 2013 Autor #33 Napisano Mart 2, 2013 cek - pik na oko 3,5khz? jel to ono? To je ono što mi je čistilo uvo bez štapića http://people.kth.se/~johk/jdft/screenshots.htmljel sad radi? Radi. Skinuto. Kad budem kući, snimiću pink noise da vidim u realnom vremenu šta se dešava.Hvala V Čestitam Zvule!Ekstra izgleda kutija sa sonidom-boja legla samo tako :)SCW300 je po meni ko stvoren za E-W varijacije. Srednji koji iz njih izlazi prosto je greota ubijati.Ja ekstaziram sa njima već više od godinu dana.Inače, što se tiče visokih ja sam napravio 6 B.A.D. panela pa sad pokušavam s njima da neutrališem nedostatak dušeka :DE da, više puta sam se zahvaljivao Zen-u pa mislim da nema smisla da više maltretiramo čoveka... Thanks Chak vala basvise radite , pravite decu i ne smarajte nas matorcegundjgundj Radimo na pravljenju deceljub ljubl ljub Zvu-do! Ludo
gaggia Napisano Mart 2, 2013 #34 Napisano Mart 2, 2013 SCW300 je po meni ko stvoren za E-W varijacije. Srednji koji iz njih izlazi prosto je greota ubijati. neverovatno istinito, da ne ponavljam vec prokomentarisano o ovom zzvooblinovom pevcu..
DYNABLASTER Napisano Mart 3, 2013 #36 Napisano Mart 3, 2013 lepa kutija, da si zaoblio sve coskove bila bi jos lepsa
Zvu Napisano Mart 7, 2013 Autor #39 Napisano Mart 7, 2013 Isti osećaj delimo. U mesec dana sam samo gledao kako se sve menja i dolazi na svoje
prophet Napisano Mart 7, 2013 #40 Napisano Mart 7, 2013 Izgleda lako, nekako sudbinski, ali treba znati šta hoćeš i u pravom momentu stisnuti petlju.
chakija Napisano Mart 7, 2013 #42 Napisano Mart 7, 2013 Kakve su promene sa Babelom ? Meni sa D-klasom samo nedostaje bass-a. Voleo bih da probam moje kutije sa nekom A klasom tog tipa iako sam se zakleo da mi grejalice neće više u sobu.
vladac Napisano Mart 7, 2013 #43 Napisano Mart 7, 2013 Obećah još neku sličicu pa hajd A za mene slicice???
Zvu Napisano Mart 7, 2013 Autor #44 Napisano Mart 7, 2013 Kakve su promene sa Babelom ? Meni sa D-klasom samo nedostaje bass-a. Voleo bih da probam moje kutije sa nekom A klasom tog tipa iako sam se zakleo da mi grejalice neće više u sobu. Razlika u odnosu na Sansuija koji sam slušao je kao da je Sansui pokvaren. Kao da radi ali je neispravno nešto (što i nije isključeno zapravo). Preporodio sam se ovim. Radili smo letos uporedni test između Babelfish J + TVC i Sipi F5+(nekiPeđicinSipipreamp) dok su Deltalite bili aktuelni. I tad je ukupni utisak bio da je Babelfish J nešto bolji ali je F5 ipak imao bolji bas. Impedansa Deltalite se sa skretnicom koju sam napravio spuštala jako nisko (i do 4 oma, a kutije su nominalno 8) pa se F5 nosio bolje sa basevima ali sve sem baseva je Babelfish J radio bolje. Kad ovako napišem ispada da ga je razbio. Razlike ima, nisu drastične ali su čujne dovoljno da smo ManicP, Davor, Gagi i ja došli do istog zaključka. Da su neki drugi zvučnici bili u pitanju možda bi bilo drugačije ali tako je kako je. Zato sam i rekao Machinoriju da maltene znam kako zvuči ovaj amp sa mojim zvučnicima pa ću samo da vidim da li se nešto popravilo. Rezultat je kupovina istog. I nisam nešto ni za A klasu niti protiv. Ako mi danas sutra neko donese pojačalo u AB klasi koje se čuje lepo, vrlo bih zainteresovan bio da ga imam. Vuletovo pojačalo je jako dobro. AB klasa je u pitanju ali pojačalce kida kako se čuje. Imam skoro sve delove i pločice i za njega pa kad budem imao vremena i strpljenja, sklopiću i njega. I da, htedoh ti reći da me svaki put iznenadi kad mi pomeneš da fali basa. Imaš na basu 2mH i 10uF ako se ne varam. Ja sam probe radi stavio 1,75 mH i 10uF i imam basa taman za sebe. Ona skretnica koju sam postovao na prvoj strani je sa malo redukovanim basom jer ljudi obično ne vole previše. Probaj da odšrafiš kutiju i da dodaš nešto (stiropor ili flaše sa vodom) da oduzmeš bar 15-20 litara pa poslušaj opet. Nije isključeno da ti je prevelika litraža ili previše dugačak BR. Bacam paru na dugačak bas refleks ali bih voleo da skineš par onih kockica (2-3) pa da mi javiš šta si dobio ili izgubio. A za mene slicice??? Nisam zaboravio Vladac. No nisam merio. Doneo pojačalo kući i prikačio ga reda radi, tek da vidim da li i kako funkcioniše. To što sam se primio pa nastavio da slušam i fotkam, drugi je par cipela. Verovatno ću moći za vikend da merim RTA kako sam ti i obećao
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah