Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
12 minutes ago, milovan1963 said:

mnogo hvala pajo i sa moje strane za info...Jes da je ovo vrlo bitno posebno za Doktora koji ima famoznu F9, ali dobro dodje i meni sa F8, pogotovu sto joj je i igla dosta dobra, a mislim da je i originalna .

ma molim lipa,sluzimo narodu,nisam nasao jos sajt sa grupnim rezimeom za Grace proizvode... :)

Napisano
6 minutes ago, Doktor said:

Zainteresovan za ovu Level II. :jump:

Uteftereno. Atm, kreće potraga  . . . .

boron+MR ?..idi begaj,nist to ne valja..pa jos MM :beta:

Napisano
14 minutes ago, milovan1963 said:

mnogo hvala pajo i sa moje strane za info...Jes da je ovo vrlo bitno posebno za Doktora koji ima famoznu F9, ali dobro dodje i meni sa F8, pogotovu sto joj je i igla dosta dobra, a mislim da je i originalna .

Samo da prijavim.

Trenutno na brojnom stanju Grace F-9/E - komada 2.

Jedna u rezervi za nedajbože. Pu . .  pu . . . B)

Napisano
3 minutes ago, paja959 said:

boron+MR ?..idi begaj,nist to ne valja..pa jos MM :beta:

Pa vidi, ima tu različitih komentara, bolje reći i pro et contra, vezano kako za boron kantilever, tako i za mikro ridž vrh . . .  u svakom slučaju me(nas) to ne sprečava da nabavimo, i da se i zaista uverimo da li je to OK ili ne.

Napisano
6 minutes ago, Doktor said:

Pa vidi, ima tu različitih komentara, bolje reći i pro et contra, vezano kako za boron kantilever, tako i za mikro ridž vrh . . .  u svakom slučaju me(nas) to ne sprečava da nabavimo, i da se i zaista uverimo da li je to OK ili ne.

ma interesantna kombinacija,priznajem is persektive JICO SAS+ boronski kanteliver kad je jos to moglo da se nabavi.. :)..s moje strane OK je to.... :)

Napisano
48 minutes ago, Doktor said:

Samo da prijavim.

Trenutno na brojnom stanju Grace F-9/E - komada 2.

Jedna u rezervi za nedajbože. Pu . .  pu . . . B)

e sad me Doktore ubi u pojam...I to ne F9, nego F9E, najbolja od njih, i to 2x...Nemam reci...A i za tu Level 2 je pomama , bar na vinil engine...

Napisano
1 hour ago, Zen Mod said:

radosti letnje razbibrige

. . .

Daj ne zezaj . . . . vidis da je krenula velika potraga za jednom dobrom gram. rucicom za @paja959.

Ovo resto sto se tokom potrage pronaslo, uslo u tefter(e), pa polako, da se ne zaboravi, pa ako naleti . . .  :)

Nego, ima l' na vidiku nesto od te RIAA-e sto se krcka vec neke izvesno vreme u lab-u ? 

Napisano

pa ne zezam, nego podrzavam

stostice riaa,kad se ispostizava.... vis da ne staem :)

Napisano

eve vam kuriozitet

ronjao po policama trazeci nesto , pa nasao

nekoristena , Shibata , 1.5-2.0gr itd.

WP_20180810_13_27_04_Pro.jpg

WP_20180810_13_27_16_Pro.jpg

WP_20180810_13_27_29_Pro.jpg

WP_20180810_13_27_41_Pro.jpg

Napisano
5 hours ago, Zen Mod said:

eve vam kuriozitet

ronjao po policama trazeci nesto , pa nasao

nekoristena , Shibata , 1.5-2.0gr itd.

WP_20180810_13_27_04_Pro.jpg

Ova JVC 4 ch zvucnica dusu dala za ono Santana quadrophonic izdanje Abraxas-a. 

Mora da na A1 numeri ( Singing Winds, Crying Beasts ), btw. jednoj od mojih omiljenih i referntnih numera leti sve po sobi od zvukova. :)

Napisano
1 hour ago, vladd said:

Ja po zaturenim policama nadjem crknute buba ruse i pozutele artije...sta je sudbina.. :D 

eeeeee ... nemas ti staz ka on .... godine su tu skuplanja raznorazne furde ... ko zna sto se tu jos krije zaboravljeno :)

Napisano

Nije staz u pitanju, vise je u pitanju brizjivost okolnih audiomanijaka, koji su temeljno sve pocistili kada sam objavio dizanje ruku od hife.

• 3 nedelje kasnije...
Napisano

AT-VM95ML is available Autumn 2018, priced £149/€169

AT-VM95SH is available Autumn 2018, priced £179/€199

I onda ce ova sa Shibata vrhom da kosta skoro kao VM540 sa ML vrhom ?    il' ce da dizu cene ? Mislim jel vredi ta glava tih vrhova ML i Shibata ?

Napisano
18 hours ago, krca44 said:

AT-VM95ML is available Autumn 2018, priced £149/€169

AT-VM95SH is available Autumn 2018, priced £179/€199

I onda ce ova sa Shibata vrhom da kosta skoro kao VM540 sa ML vrhom ?    il' ce da dizu cene ? Mislim jel vredi ta glava tih vrhova ML i Shibata ?

dosadilo im praviti staru za 30 - 40e...

Napisano

AT95 je kanta. Ako već imaš 1210 onda ga časti bar sa AT440 ML, ako ništa drugo. AT440 lepo radi sa 1210, dobar budžetni kombo, imao pa znam. Još mi je u fijoci za rezervu.

Napisano

skupe su te nove AT95 varijacije.. svojevremeno sam i ja bio zadovoljan kombinacijom 1210 i AT440, lepo je to radilo..

interesantno je da su budžetske Grado zvučnice, kod nas nepopularne..

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...